Antalya Yangınına Motorda Yakalandım / Yangın Sırası ve Sonrası Korkunç Görüntüler

Yeni üye oldum kardeşim yeni paylaşıyorum seni de bu mu gerdi şimdi, neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler siz ya :D

MEP

Geçmiş olsun, öncelikle motovlogger olma çabanı anlıyorum ancak bu konunun bu forumla ne ilgisi var? İzlenme ve takipçi kasmak için bu forumu mu buldun? Yöneticiler bu başlıkları kontrol ediyordur umarım.

Yeni üye oldum kardeşim yeni paylaşıyorum seni de bu mu gerdi şimdi, neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler siz ya :D

Kardeşiniz değilim. Sadece link bırakmak yerine 3-5 satır da birşey yazın bari mesajınıza.
Son olarak, siz nasıl paylaşıyorsanız ben de öyle yazıyorum. Sizi de o mu gerdi?

Forumda başlıklar takip edilmiyor sanırım.Forum ateri salonuna döndü...Eskiden büyüklere karşı saygılı olunurdu,şimdi yazdığın laflara bak!Motovlog olmak istiyorsan efendi ol.

Kolpa atma yeni üye olmadın banlandın reklam yüzünden ve hala buna devam ediyorsun forum da açtığın başlıkların 3 ü de reklam hadi yap yine yapta ukalalık yapma bari her seferin de aynı tepkiyi alıyorsun farkında mısın sorun sende olabilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar