Ehliyeti daha yeni aldınız. Hele bir pişin, öğrenin bu işi. Artçılı seyahat sizin için erken. Dominar da alsanız Gs de alsanız siz o kalibrede değilsiniz henüz. Sizin öncelikleriniz farklı. Eşinizi sevdiğinize eminim, kızcağızı birkaç bin km artçı yapmayın.
Ehliyeti daha yeni aldınız. Hele bir pişin, öğrenin bu işi. Artçılı seyahat sizin için erken. Dominar da alsanız Gs de alsanız siz o kalibrede değilsiniz henüz. Sizin öncelikleriniz farklı. Eşinizi sevdiğinize eminim, kızcağızı birkaç bin km artçı yapmayın.
Aynen abi, ben 10.000 km devirdikten sonra eşimi artçı olarak almaya başlamıştım. Çekişi, manevraları, dengesi direkt değişiyor. Ki ikimizi toplasan 120 kg anca ederiz, 500cc motordan bahsediyorum.
@ElPadron Motosikleti alın, baya bi gezin dolaşın tek başınıza, sonra en ufak rampada dönerken motoru ayağınıza düşürmeyin.
Goldwing'i olan bir arkadaşım şehir içi ve yakın yerler için de pcx kullanıyor. Gayet memnun ama benim xmax 250'yi satacaksan bana sat diyordu.
100 kilonun üzerinde bir arkadaş, Gökçeada'da kamp yapalım diye toplaştığımızda o da goldwing ile gelir yakından goldwing görürürüm diyordum bir baktım pcx ile gelmişler. 2 kişi + kamp malzemeleri ile çanakkaleden gökşeada'ya rahat gelebilmişler. Goldwing ile niy egelmedin dedim bu yollarda hızlı gitmeyince gereksiz olur otobanda uzun yolda kullanıyorum onu demişti. Demek ki pcx de yeterli.
Canakkale - Kabatepe arasi 20km, Kabatepe'den en uca Ugurlu'ya gitmis olsa 30km. Yani senin yazdigin durum pekte zorlamaz zaten hic bir araci. Iyi bir ornek olamadi![]()
Yakın yol diye almamıştı zaten.
Çanakkale'den feribot'a, feribotla gökçeada, gökşeada içinde baya bi turlamışlardı ama yine de ada içi işte.
Heyecanınız malum. Ama o civarlarda, muhtemelen yoğun trafikte, çok gereksiz bir risk almış olursunuz. Yapmayın.Arkadaşlar eşim ile seyahat edicem günübirlik istanbul civar.yeni pcx 125 alıcam.Bu motorla iki kişi nereleri tavsiye edersiniz ve bi sorun yaparmı çekişte vesayre