Haksızlıklara Tepki Topluluğu ''HTT'' (Kimler var? El kaldırsın)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadaşlar toplu eleştiriler kaale alınıyor, iletişim çağındayız. Hassas, ince noktaları yakalayan, tepki verebilen, gerektiğinde bilgilendiren, bazen iftiraları silen (vikipedia :) ) bir topluluk olabiliriz. Benim teklifim şu; son derece basit olarak özel bir eposta adresini bu iş için kullanalım. Güncel ve ilk tepki, etki, bilgilendirme konumuz küstah Fransızlar ve sözde Ermeni soykırımı olabilir. Madem ulusal (ülkenin her yerinde bulunabilen, yaygın) medya satılmış, paraya tamah ediyor hatta para için satamayacağı değer yok her birimiz bilgilendirici olalım, yanlışları duyuralım.

Ben varım, kimse rağbet etmese de tek başıma zaten mücadele halindeyim. :)

Adresim: [email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende varım bıyıklı,ne gerekiyosa yapalım..:cat:

Ya Bıyıklı aptallığıma ver lütfen ama tam olarak anlamadım ne anlatmak istediğini.Sadece şunu anladım;Bir ses çıkacaksa benim sesimin de orda olmasını isterim.Ama bunu nasıl yapacağımızla ilgili önerini tam çözemedim kusura bakma...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aslında o kadar basit ki, örnek vereyim; senin eline taze bir tepki epostası geldi bize yönlendirdiğin zaman bileceksin ki muhakkak gereği yapılacak. Büyük forumlara konu açmak, kişi listelerimize göndermek, ilgili firmalara eleştiri epostaları atmak, gerekli yerlere şikayetlerimizi iletmek vs. gibi, işte etkili ve tepkili bir topluluk kısacası , örneğin biraz daha ileride vakti müsait olanlara tek tek bazı önemli kişilerin araştırmasını verebiliriz. Malum çok yüzlü, samimiyetsiz insanlar çok var. Bir iki lafa kanmamak gerekiyor. :cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sanal Gerillalar :queen:

Yok öyle demeyelim de başka taraflara çekilmesin, olabildiğince medeni bir çizgimiz olmalı. :wiinkk:

Arkadaşlar varsanız bu iş için ayırdığınız eposta adreslerini yazın, topluluk oluşsun.

BIYIKLI dostum;
ben zaten varım. hep olmaya çalışıyorum.

ama başkasını itip-kakıp ezerken, sadistçe uluyan, Atatürk'ü, pis emellerine koruyucu kalkan olarak kullanıp, fikirlerinden zerrece nasiplenmemiş samimiyetsiz insanlar da var.
kutsallara dil uzatmaktan imtina etmeyen, at gözlüklerini çıkartmamakta direnen, muhatabının arkasına dolanıp, üç puan alma derdinde olan arkadaşlar da var.

din, dil, ırk düşünsel prangalarından bir çırpıda kurtulabilecek, karşısındakinin temelde bir insan olduğunu kabul edebilecek kaç kişi tanıyorsun forumlarımızda?

şevkini kırmak istemem.
ama burada olmaz.
bu kadroyla olmaz.

kolay gelsin.:rendeer:

bıyıklı abim siz bu msnleri yazdınız ama bu iş geyiğe döne msnde :)
1 türk 5 japon
5 türk 1 japon eder her zaman :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Gültekin;465760' Alıntı:
BIYIKLI dostum;

ama başkasını itip-kakıp ezerken, sadistçe uluyan, Atatürk'ü, pis emellerine koruyucu kalkan olarak kullanıp, fikirlerinden zerrece nasiplenmemiş samimiyetsiz insanlar da var.
kutsallara dil uzatmaktan imtina etmeyen, at gözlüklerini çıkartmamakta direnen, muhatabının arkasına dolanıp, üç puan alma derdinde olan arkadaşlar da var.

din, dil, ırk düşünsel prangalarından bir çırpıda kurtulabilecek, karşısındakinin temelde bir insan olduğunu kabul edebilecek kaç kişi tanıyorsun forumlarımızda?

şevkini kırmak istemem.
ama burada olmaz.
bu kadroyla olmaz.

Aslında haklısın bende farkındayım buradaki birlik, beraberlik örneklerinin, 'yalnız kurt' halimden memnunum topluluk deyince hemen çok ciddiye alındı bu oldukça basit bir tepki topluluğu olabilir eposta atmaktan üşenmeyecek tatlı su motorcuları bile katılabilir :) , yoksa ciddi yaptırım gücü olan bir topluluğu biz aramızdan çıkaramayız onu iyi biliyorum (bakınız dünyanın en pahalı benzinine tepki tişörtleri).

bıyıklı abim siz bu msnleri yazdınız ama bu iş geyiğe döne msnde :)
1 türk 5 japon
5 türk 1 japon eder her zaman :)

Aklın fikrin ''çet'' musti, ben 'msn' adını geçirmedim, dikkat et eposta topluluğu diyorum. Verdiğim posta adresinin uzantısına bakma sen. :wiinkk:

BIYIKLI abimiz senin yazdığın her mesajın altına imzamı atarım...

Gözlerim kapalı...:cat:

BIYIKLI dostum;

...

...

Ben birkaç tane tanıyorum :cat:

Utansın / Necip Fazıl Kısakürek

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı;
Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ilerde varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tanede solmayan tek renk;
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!

"...eyvallah arkadaslar..."

adsz1go4.jpg

iyi...
selam söyleyin... :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aklıma '1 Türk = 5 Japon, 5 Türk = 1 Japon' örneği geldi. En iyisi böyle tekil takılalım en azından birbirimizi yemeden daha yararlı oluruz.

valla ben msne ekleyecektim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar