AliExpresste bulunan bell,shoei,agv kasklarını önerirmisiniz? Orada satılan ürünler orjnal mi yoksa replika mı ?
Bu tarz ürünleri aliexpress vb yerlerden alma kesinlikle. FC-Moto deneyebilirsin eğer, uygun fiyatlı yurt dışı ürün almak istiyorsan. Motardinn'de olabilir. Fakat GV ve nakliye ücretini göz önünde bulundurmak lazım.
MT Revenge güvenlik olarak olduça başarılı bir kask. Sharp 5* Bende acemilik zamanlarımda MT revenge kullanmıştım. Custom bir Pinlock ile çok kullanışlı hale gelir. Ses seviyesi de tatmin edicidir. (Yanlış anlaşılmasın hala kullanabilirim gönül rahatlığıyla. Şu an daha çok rahat ettiğim farklı bir marka kullanıyorum. İspanyol markasıdır MT ve belli serilerde de yarışır Moto2 vs.)
Ben taktığım zaman bu kasklar 150₺ civarı idi. (evet Yüzelli Türk Lirası) Şu an 1200-1500 bandında gördüğüm kadarıyla.
Daha üst seviye birşey istiyorsan orta segmentte HJC Rpha, Premium Segment'te Shoei bakabilirsin.
Bu arada kullandığın motosikletin türü oldukça önemli kask seçiminde. Naked veya touring sürüyorsan Revenge 2'den beklediğin performansı alamayabilirsin. Sport oriented bir kasktır, intermediate oval şekli ile.