Bu motosikleti sevenler çok fazla, bence işe git-gel ya da gezi amaçlı
sakin sürüş için en iyi alternatif de olabilir, "yani standart bir yerden bir yere gitme amaçlı sürüş," yine de nacizane birkaç noktaya değinmek isterim .. neticede çıkarsız, tarafsız gerçekçi kullanıcı yorumları bence önemlidir ..
Otomatik Dct gerçekten kötü çalışıyor, daha doğrusu aslında iyi ama motosikletin bunu kullanması kötü, siz kullanırsanız iyi .. ha nasıl ?
Şimdi motosiklet ile gidiyorsun "çaaaat" diye bir ses geliyor vites atıyor, "çuuuuut" diye bir ses geliyor vites düşüyor, hani normalde olması gereken "vites düşürürken gaz vermek gerekir ya da vites yükseltirken uygun devire gelmesi beklenir" kurallarını tamamen paramparça eden bir DCT var .. resmen motosikletin hazır olmadığı devirde vites değiştiriyor .. bunu gerçekten iddia ediyorum, şimdi biri çıkıp "mühendis bilmiyor sen biliyorsun ha, hahaha" diyebilir ama iddia ediyorum ki bu vites düşürme-kaldırma işi hatalı .. motosiklet otomatik DCT modundayken içim acıdı gerçekten, yani motosikletin kendini öyle kullanmasını bırak, biri motosikletinizi öyle kullansa ciddi sorun çıkarırsınız ...
Ha ben bunu nasıl anladım? tabii ki manuel sürerken anladım .. Örneğin ; Manuel kullanımda vites geçişleri Cvt şanzıman gibiydi çünkü 5.000 devir - 6.000 devir arası vites değiştiriyordum, indirirken de çıkartırken de ne ses var, ne motosikletin gidişinde bir sarsılma, cidden etkilendim, sırf manuel haz için tekrar kullanabilirim ..
Amaaa gel gelelim ki sürüşü motosiklete bırakınca ne oluyor ?
Virajdasın diyelim Sport Mode 120 km/h ile gidiyorsun böyle bir şey oluyor, "ulan ne oldu acaba?" derken bir bakıyorsun makine vitesi 6. vitese atmayı uygun görmüş ? haydaaaa .. Önceki incelemelerde açı sensörü olduğundan falan bahsetmişler ama yalan yok öyle bir şey

.. varsa da daha kötü çünkü belli ki çalışmıyor ..
Yani ben bunu Sport Mode hadi neyse de normal hayatta Standart ya da Rain Mode ile sürersem kesin kaza yaparım, çünkü yüksek vites düşük devir kullanmak için sürüş dinamiğini bozuyor ..
Ama tekrar ediyorum manuel mod bence gayet yeterli ve zevkli .. ha o zaman da "az yakıyor" efsanesi kalmıyor ..