- Katılım
- 13 Ağu 2016
- Mesajlar
- 1
Merhabalar 2008 model scarabeo mu parça olarak satmaya karar verdim ihtiyacı olan arkadaşlar 0531 340 50 84 numaralı hattan bana ulaşabilirler hoşçakalın
Merhaba akü de problem olduğu için yenisini almak istiyorum orta veya iyi sınıf aküler nelerdir pek bilmediğim için danışmak istedim, ne önerirsiniz?
Teşekkürler..![]()
Merhaba akü de problem olduğu için yenisini almak istiyorum orta veya iyi sınıf aküler nelerdir pek bilmediğim için danışmak istedim, ne önerirsiniz?
Teşekkürler..![]()
merhaba dostlar,
2 gün önce 2013 scarabeo 200 aldım. sağ ön fren merkezinde takılma sorunu var. yani şöyle, ön freni sıktığınızda stop lambası takılı kalıyor. müşür değiştirmişler fayda etmemiş. vizeden geçirmek için kaynak yapmışlar fakat o da daha sonra ön freni kitlemiş. sonra eski haline çevirmişler.
şu an fren çalışıyor ama arka stopu yakmıyor. Abdullah Akış Vespa servisi ön fren merkezinin değişmesi gerektiğini söylemiş. 5000 lira fiyat çekmiş. başka usta öneriniz var mıdır?
yeni fren merkezi alacaksam önümde 2 alternatif var;
- sıfır veya ikinci yurtdışından getirme alternatiflerine bakacağım. 1 ay içinde bir arkadaşımın ingiltereden gelme ihtimali var. (yurtdışı parçacı öneriniz varsa alabilirim)
- Türkiye'de bir tane fren merkezi buldum. ikinci el, o da 2700tl.
hepinize iyi sürüşler dilerim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Merhaba 2012 model scarabeo 200 motosikletimi tanıdık bir oto boyamacaısından boyatmak istiyorum bilmem gereken önemli şeyler nedir deneyimli arkadaşlar yazabilir mi?
Ayrıca grenajları nasıl sökebilirim?
Bunu kacirmisim, on fren merkezi degistirmek yerine fren tamir kiti kullanmistim, cokta ucuza gelmisti. Forumdan bulmustum, o yuzden foruma uye olmustum hatta
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Asagida bir servis dokumani var, inceleyebilirsiniz mutlaka isinize yarar.
https://cdnmedia.endeavorsuite.com/...84-2970c2318c24/Aprilia Scarabeo 200 2009.pdf
teşekkürler cevabınız için.
ben de forumda sonradan buldum. tamir takımını alıp ustaya götürdüm fren merkezinin içinde talaş var dedi. aldığın tamir takımı uyumsuz dedi. belki de uğraşmak istemedi bilemiyorum. yine de sorayım madem tamir kitini nereden aldınız?
Istanbul/Kadikoy/Hasanpasa - Spartan Motor idi sanirim, bulamazsaniz haber verin, elimde bir tane daha yedek var kalmis sanirim.
moto spartanı biliyorum ama o parça birkaç ölçüde satılıyor. ölçüsünü biliyorsanız o da olur.
Bu baslik altindaki asagidaki mesaja bakabilirsiniz, ben buradan bakarak cozmustum sorunu.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/78524-aprillia-scarabeo-200ie-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-80.html#post3862952