Korkunç video

izler iken içim sızladı , yer coğrafya vs fark etmeksizin , insani olarak korkunç bir durum bu , dün keşfettim ve acil paylaşım yapılması gerektiğine inanıyorum.

Bu pisliğe bulaşılmamalı , hertür tedbir alınmalı.

Umarım birieri çıkıpta " vayy efenim onlara hak " , vs gibi mağara/cro-magnon düşünce saçmaz , vaziyet ortada insanlığa düşmanlık bu başka bişey değil , korkunç.

Orası çok meşhur. İnsanlar sokaklarda yatıp uyuşturucu çekiyorlar, polis sadece olay çıkmaması için çevre kontrolü yapıyor, gerisine karışmıyor. Sanırım halkın içine karışmalarındansa belli bir bölgede toplanmalarına göz yumuyorlar.

Dostum avrupa, abd gibi medeni ülkelerde insanlar bizim gibi duyguları ile hareket etmiyorlar. Yani bir insan içkiden, uyuşturucudan, sigaradan ölecekse ölecek. Sosyal darwinizm deniyor buna. Bizim gibi her konuya müdahil olmak zorunda hissetmiyorlar kendilerini. Ben sokakta drug çekip gebermek istiyorum dersen buyur geber deniliyor. Herkesin bir akıl terazisi var. Asıl kötü olan milletin akıl terazisine müdahale etmek. Adam ben ardımı dövdürmek istiyorum derse dövdürüyor. Kimse de karışmıyor. Zararı kendine.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu fakirliğin canı çıksın, dünyanın her yerinde fakirliğin yoğun olduğu ülkelerde, şehirlerde, mahallelerde, sokaklarda bu kadar aleni olmasa da benzer görüntüler var. Uyuşturucu denen illet ucuz bir şey değil, kol gibi de pahalı. Adam suç işliyor, o suç karşılığı para buluyor, o parayla uyuşturucu satın alıyor, o uyuşturucu ile beynini öldürüyor, o bir milyon kafayla yine suç işliyor. Berbat bir döngü.

Türkiyede yokmu...sadece bu kadar ayan beyan açık değil...Flakka videolarına bakın...Yaradan kullarına zulmetmez...İster inanın ister inanmayın...Çok üzücü...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah korusun bu iş "Amsterdam'da bir cafede tüttürdük hafız" gibi değil, elemanlar zombi olmuşlar.

@drtayfun Muhtemelen dediğiniz gibi , belli bir lokasyonu bunlara ayırmışlar , kanaldaki diğer videolarda bu çevrede dönüyor ve ekipler heryerde .

@hokahey Evet ama public takılmasın kimse yahu , yoksa ne halt yerseler yesinler.

@tommygun Kimbilir neler yaşadılar hayatlarında nasıl yenilgiler , ne dramlar.. acı.

@bassturbin Tabii'ki var , ama ben ilk defa bu denli etkilendim , sayı , çevrenin durumu , çerçöp , etki altındakilerin zombi filmi gibi davranması ..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ABD denen yer de o kadar medeni bir yer değil yani.
Sonuçta muhafazakar hatta kökten dincilerin avrupa'da barınamayıp da göç edip kurduğu bir toplum. Sosyal devlet diye bir şey olmadığı için böyle şeyler olabiliyor. Benzerleri Türkiye'de de var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Wire dizisini siddetle tavsiye ederim (IMDB rating'i 9.3). Politika, emniyet ve egitim ucgeninin, uyusturucu trafigi ile etkilesiminin nasil boyle bir sonuc dogurdugunu irdeleyen cok kapsamli ve gercekci bir yapim.

@drtayfun Muhtemelen dediğiniz gibi , belli bir lokasyonu bunlara ayırmışlar , kanaldaki diğer videolarda bu çevrede dönüyor ve ekipler heryerde .

@hokahey Evet ama public takılmasın kimse yahu , yoksa ne halt yerseler yesinler.

@tommygun Kimbilir neler yaşadılar hayatlarında nasıl yenilgiler , ne dramlar.. acı.

@bassturbin Tabii'ki var , ama ben ilk defa bu denli etkilendim , sayı , çevrenin durumu , çerçöp , etki altındakilerin zombi filmi gibi davranması ..

niye public takılmasınlar?
sana ne zararı var mesela göze kötü görünmesi dışında
cidden merkımdan soruyorum

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bizde de durum iç açıcı değil.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Türkiyede yokmu...sadece bu kadar ayan beyan açık değil...Flakka videolarına bakın...Yaradan kullarına zulmetmez...İster inanın ister inanmayın...Çok üzücü...

Ben bunun çok benzerini Bağcılar'da kendi gözlerimle gördüm. (Zombi kızdan bahsediyorum - Bağcılar'daki eleman erkekti tabi ama vaziyet böyleydi...)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar