Orta sehpaya belki de yer tarasarufu için aldı ? Başka bir açıklaması yok cunku.Sıkışık olan park yerlerinde yaptığım oldu
Benzer talihsizliği bende yaşadım. Sol ayağı kapatıp motora bindim, sonra birşey unuttuğumu hatırlayıp motoru yan ayakta zannedip sola devirdim. Tamamen düşmedi, yarısında tuttum ama en nihayetinde dalgınlık yüzünden insanın başına binbir türlü iş gelebiliyor. Motosikleti olduğu yerde düşürmek de bunlardan birisi. Arkadaş sadece kendi motorunu düşürse muhtemelen kaldırır devam ederdi. Diğer motorların da düşmesine sebep olduğundan dolayı eminim kendi motoru umurunda bile değildir. Diğer motorlara üzülmüştür.
Linçleyen arkadaşlar kusursuz insan modeli sanıyorum. Dünyadaki en kusursuz, en hatasız insan kendileri. Adam altı üstü motoru elinden kaçırmış abi. Nedir bu nefret.sanki adama zengin olduğu için nefret kusulmuş gibi.
Yukarıdakinin aynısını 2 ay önce ben de yaşadım. 3 yıldır motoru düşürmek bir yana çizecek bir hata bile yapmadıktan sonra böyle bir gaflet komik oldu.![]()
![]()
Neyse ki takoz vardı. Takozun ucu milimetrik ezildi, vites kolu hafif yamuldu. Boru ile çektirip düzelttik vites kolunu. Takozun ucuna bilmeden bakarsan anlaşılmıyor o ufacık ezik, boyası zarar görmedi.
Ve evet, bu olay benim başıma gelse ben de kendi motorumdan çok diğer düşürdüğüm motorlara üzülürdüm...
Motoru tutamayan bu tarz motora niye biner anlamak mümkün değil... Gitsin cup falan binsin.. Motoru tutmaya mecalin yoksa niye elleşirsin ?.. :queen:
Orta ayak daha mı dengesiz?
Benim xmax'ı yalnızca yan ayakta bırakırsam eğimli yerde el freni olmadığı için kaçıyor. Dündüz yer de her zaman bulunmuyor bu yüzden hep orta sephaya kaldırma alışkanlığım var. Benzincide bile orta sephaya alıyorum.
Orta sehpaya belki de yer tarasarufu için aldı ? Başka bir açıklaması yok cunku.Sıkışık olan park yerlerinde yaptığım oldu