Ağalar hiç kasmayalım, bugün içimizden 10 arkadaş araçlarımızı satmak için internet ortamında ilan vermek istesek grubumuzdan 9,5 kişi sahibinden sitesini kullanır. Bizim foruma reklam vermiyor olabilirler, gayrimenkul sektöründe de entegrasyonlara sıcak bakmıyor olabilirler ama adamlar artık yıllardır lider. Hani gundiler gundisi, İslam inancına göre yemediği haram kalmayan Ak Parti'ye "Akp" demek gibi, "sarı site" demeyelim, "sahibinden.com" adını kullanalım.
rakibinden.com sarı site denilen sanırım :queen:
http://rahibinden.com
Sahiden de varmış böyle bir site. :queen:
artık herhangi bir alım satım yapmak istemeyen de sosyal medya gibi kullanıyor. ben dün yelkenli fiyatlarına baktım bugün de hasarlı araç kategorisine. eminim benim gibi daha çok vardır.
Sektör lideri olmasına rağmen mobil sitesi çöpten beter olan site.
app indirmenize teşvik etmek için mobil siteyi önermiyorlar . Analytcs verilerine göre eminim kullanıcı kitlesi en fazla %1.5-2 oranında olan bir kitle için gerek duymuyorlardır. ( şahsi fikrim bende duymam ) App kullanmak daha verimli ve bildirim göndermek içinde verimli. App olmasaydı mesaj bildirimlerini ancak sms ile alabilirdiniz . ( boş yere sms gideri ve kvkk metin zorunluluğu )