Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
maşallah fiyatlar yağıyor.
Her ay alıştık artık yağmasına
maşallah fiyatlar yağıyor.
paramızın bu şekilde değer kaybetmesinde kimin payı varsa hakkımı helal etmiyorum.
acı ama evet sürekli artış devam edecek, diğer arkadaşların da yazdığı gibi alacak olan imkanı olan daha fazla geciktirmesin.
Hayin Yamaha!
Bu arada bir soru: Orta seviye bir motosikletin, mesela bir MT9'un, yillik ekstra ne kadsar masrafi oluyor? Vergi, denetim, bakim vs.
Risk alabilecek varsa kriptoya yatırım yapsın derim. Kısa vadede sert iniş çıkışlar olsada uzun vadede paranızı katlarsınız. Fiyatlardan yakınmanın bi faydası yok. Daha kolay nasıl kazanabilirim diye düşünmek lazım.
xsr125 125 cc motor 53.000 tl motorun otomatik pilot özelliği var her halde
YS125 30.000 TL
Millet araba piyasasından şikayetçi motor piyasası daha beter bir hal alıyor.
Avrupa bizi kıskanıyor arkadaşlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
125 cc bir motor nasıl 53.000 tl olabilir cıldıvvvcammm
Daha kolay nasil kazanabilirim kafasi bizi bu hale getiren sebep ve asla bir avrupa olamayacagimizin sebebi degil mi zaten?
Doğru söylüyorsun da. Şu şartlarda ne yapabiliriz peki? Yani bireysel olarak ne yapabiliriz. Hayat pahalılığı arşa çıkmışken hergün birşeylere zam gelirken aldığım maaşı olduğu gibi kredi kartlarına atmak zorunda bırakılmışken daha kolay kazanmayı düşünmeyip ne yapacağım. Bu coğrafyada oyunun kuralları bu kadar katı iken hayatta kalmak için daha kolay kazanmanın peşine düşmek gerekiyor. Emeğimizin karşılığını alamıyorsak mecbur üçkağıt yapacağız o zaman. Avrupa sömürgeci olduğu için refah seviyesi yüksek adamların. Biz ise kendimize çok yetiyormuşuz gibi dışarıdan oluk oluk mülteci getirip elalemin sömürdüğü ülkelere yardım yapıyoruz.
r25 62 bin. ben önümüzdeki sene sonu 70 bini geçer diyodum da sene başında mart-nisan ayında 70 bini geçecek gibi duruyor.
mt07'yi 150 bine alırız artık.
Risk alabilecek varsa kriptoya yatırım yapsın derim. Kısa vadede sert iniş çıkışlar olsada uzun vadede paranızı katlarsınız. Fiyatlardan yakınmanın bi faydası yok. Daha kolay nasıl kazanabilirim diye düşünmek lazım.
hep firmalar yükseltiyor fiyatları, aslında ekonomi cok iyi sdfjdsfsf
Ben :bestmt:
neyse ki motor aldım
allah bundan sonra motor alacak arkdaşlarımıza kolaylık versin