Givi yan çanta şifremi unuttum

Selamlar. Motorun yan çantasını kullanmadığımdan kaldırmıştım ve uzun süredir el atmadığımdan şifreyi unuttum. Ne yapabilirim? Modeli givi e41n

Hocam bir baktım da 3 basamak şifre zaten. Tüm kombinasyonları deneseniz 10 dakikanızı alır. Biz 4 kombinasyon şifreyi 1 saatten kısa sürede bulmuştuk bavul için. Standart şifreleri deneyin önce hepsi aynı sayı olan, sonra ardışıkları deneyin. O da tutmazsa tüm kombinasyonları birden başlayıp denersiniz. 3 basamaksa uğraşmaya değmez, anlayan bir yere götürmek falan daha yorucu.

Mersin İl Temsilcisi
Hocam bir baktım da 3 basamak şifre zaten. Tüm kombinasyonları deneseniz 10 dakikanızı alır. Biz 4 kombinasyon şifreyi 1 saatten kısa sürede bulmuştuk bavul için. Standart şifreleri deneyin önce hepsi aynı sayı olan, sonra ardışıkları deneyin. O da tutmazsa tüm kombinasyonları birden başlayıp denersiniz. 3 basamaksa uğraşmaya değmez, anlayan bir yere götürmek falan daha yorucu.

Buna da kilit diyorlar di mi :)))
Çocukken şifreli bond çantaları hangimiz daha çabuk açacak diye yarışırdık. Şifrenin olduğu rakam daha boşta hissettirirdi. Kolaydı yani.. Adı kocaman, güvenliği tırnak çakısıyla aşılabiliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar. Motorun yan çantasını kullanmadığımdan kaldırmıştım ve uzun süredir el atmadığımdan şifreyi unuttum. Ne yapabilirim? Modeli givi e41n

sn de 1 şifre deneyerek 16 dk da 999 farklı sayıyı test edebilirsiniz. farklı çözümler aramak daha fazla vaktinizi alabilir. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar