Çok güzel objektif bir test olmuş işte gerçek test bu,diğer 2021 Nc testleri tamamen reklam amaçlı abartı övgülerle dolu
Hocam "kolocan" kanalinin honda ile sponsorluk anlasmasi oldugunu dusunuyorum. cunku selef nc yi, yenisi ile degistirmek bence şımarıkliktan baska birsey degil. Ha cok paran vardir, aradaki fiyat farkindan ziyade degisiklikleri onemsiyorsundur o zaman degistirirsin.
Ama zaten cok parasi olan, teknolojik ozelliklere onem veren gidip nc almiyor ki?
Birde kolacan arkadasin konusu acilmisken belirteyim. İlk youtuber oldugundan itibaren "garibanin dostu, halkin adami ve durust" kanalindan yürüdü gitti. Ama gecen gördüm voltanin bir modelini teste almis, övüyor da övüyor.
potopixel volta skandalinin uzerine yapiyor bunu birde. Videonun altina insanlar "abi saol cok begendim, alicam bunu" tarzi yorumlar yapmis.
Dayanamadim msj attim, bu markanin insanlarin canina mal olabilecek buyuklukte hatalar yaptigini ve onlara destek olmadigini soyledim. O markanin reklamini yaparak onlara destek oldugunu soyledim. eveledi geveledi.
velhasil motopiksel neyse kolacan odur. soylediklerini onemsemeyin, videolarini da izlemeyin.