Akü şarj cihazı şarj etme

Motosikleti
QJ SRT800s
https://urun.n11.com/yedek-aku-ve-s...icin-sarj-kesici-ozellikli-adaptor-P431307367

2008 senesinde buna benzer bişey almıştım. 3-6-12 volt ayarlı, sabit 0,5 amper olması gerek. geçen hafta akü değiştirmem gerekti hala iş görüyor.

çok sık akü şarj etmiyorsanız 600-700tl bu cihaza vermek mantıklı gelmedi bana. çok lazım olduğunda aküyü çıkarıp oto elektrikçiye bırakırım 20 lira verir çıkarım.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
standart 12v 1 amper bir tane adaptörüm var... akşam bağlıyorum aküyü, sabaha dolmuş oluyor... masraf : eski modemin adaptörü... :cherry: :cat:

Yeni akü de alınabilir ama bir ürünü son nefesine kadar kullanmaktan yanayım doğanın içine etti insanoğlu

standart 12v 1 amper bir tane adaptörüm var... akşam bağlıyorum aküyü, sabaha dolmuş oluyor... masraf : eski modemin adaptörü... :cherry: :cat:

Benim de elimde eski adaptörüm var. Akünün dolduğunu nasıl anlayacağız ısınmasından mı? Elimde bir akü var ve kullanamıyorum fazlalık. Ölmesini de istemiyorum arada şarkj etmek için soruyorum.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Benim de elimde eski adaptörüm var. Akünün dolduğunu nasıl anlayacağız ısınmasından mı? Elimde bir akü var ve kullanamıyorum fazlalık. Ölmesini de istemiyorum arada şarkj etmek için soruyorum.

40-50 tl ye satılan ölçü aleti var... volt-amper her şeyi ölçüyor...şarjdan sonra, onunla ne kadar dolu olduğuna bakabilirsiniz...
akü şarj yüzde grafiği var... (google, görseller) ona göre de elinizdeki akünün ne kadar sağlam oldugunu görebilirsiniz...

40-50 tl ye satılan ölçü aleti var... volt-amper her şeyi ölçüyor...şarjdan sonra, onunla ne kadar dolu olduğuna bakabilirsiniz...
akü şarj yüzde grafiği var... (google, görseller) ona göre de elinizdeki akünün ne kadar sağlam oldugunu görebilirsiniz...

Uni-t multimetrem var. Onu kullanabilirim dediğiniz gibi. İnternetten ben şarj grafiğine bakayım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar