- Konu Yazar
Merhaba herkese foruma yeni üye oldum yakın zamanda a ehliyet almayı planlıyorum biraz para geçincede elime ys 125 almayı düşünüyorum.Forumda veya piyasada çok alan kişi yokmuş fiyatı olsun kampana arka fren veya abs siz olması.Normalde kendi aracım var ama bu motor hevesin 7 yıldır vardı gerek aile gerek kendi çekincelerimden almamıştım ehliyeti ama bu kez kafaya koydum alıcam ama motor hakkında beklentilerim genellikle sorunsuz kronik arızasız az yakması ve kalite odaklı bajaj veya çinliker cf gibi çok fazla sorun çıkartıyor diye okudum.Ben bakımını yaptıkdan sonra daha hiçbirşeyle kaza vs olmadıkdan sonra uğraşmak istemiyorum.Ortalama hergün Üsküdar Çekmeköy arası mesafe yapıcam yani günde 70 80 km ye yakın bir git gelim olucak.Siz ne düşünüyorsunuz bu motor hakkında amacım az yakması sorunsuz ve kaliteli olması.Kafamda ekipman dahil 35 36 bin tl harcamak var şu günün piyasasında.Bana deneyimleriniz ve tavsiyelerinizi vermeniz daha hiç motor sürmemiş birisi olarak çok işime yarıcaktır.Lastik olarakda aldığımda direkt olarak michelin city pro takmak kafamda var bunun hakkındada fikirlerinizi merak ediyorum.Otoyolda 80 100 arası rahat gitsin götürsün beni yeterli.Zaten heryer trafij olmuş.Bide yokuşta götürsün beni zorlanmasın istiyorum.Kilom 82 boy 1.75 25 yaşındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Bu arada 2. El hiçbirşekilde bakmıyorum motoru alınca otomobil gibi 100.000 km sürüp satma gibi bi düşüncem var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Ekipman olarakda kask olsun diğer günlük ekipman olsun tavsiyelerinizi merak ediyorum motor dahil 35 36 bin tl harcıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Bu arada 2. El hiçbirşekilde bakmıyorum motoru alınca otomobil gibi 100.000 km sürüp satma gibi bi düşüncem var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Ekipman olarakda kask olsun diğer günlük ekipman olsun tavsiyelerinizi merak ediyorum motor dahil 35 36 bin tl harcıcam