Yani çok ilginç, aramızda filtre var sanki ve size bir şey anlatamıyorum.
5 aylık Orta Asya turu örneğini sidik yarıştırmak için mi söyledim sanki?
Birisi çıkmış sponsorlu gezmeme laf etmiş, sponsorlu gezsem 5 ay boyunca bir kere otelde kalmaz mıydım diye böyle bir örnek verdim. Tekrar okursanız anlarsınız.
Elbette yağmur çamur keyifsiz şeyler, ama uzun yola çıkan, hele ki tecrübeli biri başına gelecekleri bilir zaten.
Adam gitmek istemiş gitmiş, yağmurun çamurun olacağını bile bile gitmiş. Keyif almamaya başlamış ruh hali ona geri dön demiş dönmüş.
Ayrıca hiçbir güzergahın mevsimi yoktur, kesinlikle yoktur.
Bir arkadaş Nordkapp için en uygun zaman temmuz - ağustos arası demiş. Ruh halin yola düşmeye hazır değilse, o temmuz ağustos kaçar gider.
Kimsenin uzun yol anlayışını da küçümsemiyorum, ama bu tarz yolculuklar sıradan yolculuklarla bir değil.
Gerçekten motivasyon gerektiriyor ve etraf sürekli motivasyon kıran negatif insanlarla dolu. Kısacası kim ne zaman kendini hazır hissedip yola çıkmak isterse çıksın, kalıplardan kurtulun.
Bu yol deneyimi sadece yola çıkanı ilgilendirir.
Psikolojiden tamamen bağımsız, Nordkapp yapmak için en iyi tarih vardır, bilimsel olarak vardır. Ortalama sıcaklık, yağış grafiğine bakarsın. Kendini o dönem için motive eder, sorun yoksa çıkarsın yola. Yapar gelirsin.
Yaş tabii ki büyük bir etmen, şu yaşımda istediğim her şeyi yaparım. Uygun ekipman olsun yeter ki. Altıma bir super tenere, bir adv sponsorluğu versinler, en minimum seviyede barınma ücreti, çadır, toplu hostellerde kalacak kadar minimum paramı, aç kalmayacak kadar yemek ücretimi versinler şimdi okulu dondururum. 3 ayda o motosikleti sıfırdan dağıtıp toplayacak kadar öğrenir, bu acemiliğimle Nordkapp'sa Nordkapp, Orta Asya ise Orta Asya, Nepal'se Nepal'e giderim. Ama 50 60 yaşımda en iyi imkanlar artı üstüne para verseler çıkmam böyle bir tura. Bazı şeyleri zamanında yaşamak, ileride torunlara anlatmak lazım. Bel fıtığıyla, tansiyonla, şekerle çekilmez böyle yollar. Bir yere varmak hedefi ile sürmek saçma. Bir yeri bu kadar görmek istiyorsam biner uçağa giderim birader, yol masrafımın yarısı tutmaz. Yolda olma hali kendi başına güzel. İnsanı yıpratacak, bezdirecek, sövdürecek yola motosikletle çıkmasının bir anlamı yok zaten. İsmet abi en güzelini yapmış, gittiğim kadar, sıkılana kadar giderim, rotayı istediğim gibi değiştirir, istediğim zaman geri dönerim demiş.
Bu mevzular para, boş zaman mevzusu. Geçen gün 1200Adv'nin hakkını veremeyen lakin bizi ezmeye çalışan bir dayıya molada denk gelince dedim. Ver motoru, kameralara da sponsor ol bir yurt dışı tur vlogu çekelim. Her bölüme sana şükranlarla başlarız, motosiklet de yol görmüş olur, açılır dedim. Konum tabii ki de Şile yoluydu, dayı kesin ileride gözlemecilere dönüp patatesli+ayran gömdükten sonra motosikleti garajda yalnızlığa terk etmek üzere dönüş yoluna çıkmıştır.
Bir yere gitmekte sıkıntı yok, yaptığı turla övünen adamın sadece özgüvenine, cesaretine saygı duyulur tek başına yaptıysa, bunu 20 motosiklet yapınca da bir anlamı yok bence.
Aramızdaki en beceriksiz adam bile günde 200km 300km yol yapar sağlık sorunu olanlar hariç. Onun dışında yolda olmak tamamen para ve zamanla alakalı. Milletin yıllık izni 14 gün zaten, her gün ironbutt bile olsa gidip gelemiyor böyle turlara matematiksel olarak.
Ben yazıyı detaylı okumamıştım, herhalde birisi İsmet abiye, dominar400ug, vstrom250 gibi tura müsait, full ekipman falan sponsor olmuştur da öyle gitmiştir diye düşünüyordum. Adam baya yaz vakti, haftasonu şileye gider gibi, aerodinamiyi en bozacak şekilde sırtına çantaları yükleyip Nordkapp'a gitmiş. Oralarda yelken gibi olur o çantalar savurur sağa sola, Çamlıca tepesi değil adamın gittiği yer. Bol tshirt giysen uçacağın seviyede rüzgar esen güzergahlar var yol üstünde. Bu kadar gitmesine bile inanılmaz saygı duydum. Ben arkaya iki tane sırt çantasını üst üste bağlayınca lan döndü mü, tekere değer mi, takla atar mıyız diye 5 dakikada bir kontrol ediyorum. Vloglardan da izlediğim kadarıyla hiç gaz açan bir adam değil. Böyle boş yollarda yavaş gidebilmek de çok sabır isteyen bir şey.