Gelibolu da ücretsiz tek kişi kendi çadırımla konaklayabileceğim mekan var mıİsmet bey havanın sürekli kapalı ve yağışlı olmasından dolayı keyifsiz.
(Hasta değil. Ama keyif alamıyor)
Bu akşam otelde konaklayacak.
O otelde, ben Geliboluda çadırda![]()
İsmet bey havanın sürekli kapalı ve yağışlı olmasından dolayı keyifsiz.
(Hasta değil. Ama keyif alamıyor)
Bu akşam otelde konaklayacak.
O otelde, ben Geliboluda çadırda![]()
Maalesef hava sartlari daha da kotü olacak ilerleyen zamanda, hem cografyadan hem de zamandan kaynakli. Umarim sikintisiz son noktaya varip gelebilecek.
Gelibolu da ücretsiz tek kişi kendi çadırımla konaklayabileceğim mekan var mı![]()
Geliboluda Güneyli köyündeyim.
En son 10 yıl önce gelmiştim.
Mahmutpaşalılar sitesi koyunu kamp alanına çevirmişler.
Çadır yeri içşn tek kişi 50-75 ne tuttururlarsa istiyorlar. Duş, tuvalet, elektrik, kafe var. Yerler çimen. Çimene çadır kuruyorsunuz, taş yok. Etrafı tel örgü çevrili, güvenlik var. İçeriye araba almıyotlar ama motosikleti çadırın yanına almaya izin verdiler. İki motosikletliyiz.
Sessiz sakin bir yer. Herkes birbirine saygılı.
Denizi soğuktur. Ama süperdir. Özellikle dalıcılar için. Mevsimi kısadır. Genelde eylül ikinci haftadan sonra pek denize girilmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Ücretsiz değil ama, güvenlikli olması ve motoru tel örgü içine alabilmeniz nedeniyle 50 lira vermeye değer.
Booking de ibis in geceliği 321 lira tanıyan varsa söylesin en son sorduğu otel 450 lira![]()
Siz sayfayı hiç katmadınız galibaben şifre hatası alıyorum.
Booking de ibis in geceliği 321 lira tanıyan varsa söylesin en son sorduğu otel 450 lira![]()
Yok, telefondan bakiyom. Devamli kapatin yeniden giris yapiyorum. Bence kullanici adini be sifreyi silip yeniden dene.
Su anda bi benzinlikte durdu, otel deymis cadir gobisi varmi diyor sanirim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Zaten bookingten bakip gitmiyor mu? En temizi ordan rez yapmak.
Aslinda airbnb de kullanabilir o da ucuzagelebiliyor.
ismet abi yola çıktığından beri ilk defa bugün ortalama 80km/h hızı geçti.. ya motora alıştı artık yada yol gerçekten musait
arkadaki yükle bu motorun yapacağı son sürat neredeyse budur. hem çok rüzgar alır, hem ağırlık. bildiğim kadarıyla 125 cc motor. 150 yazmasına rağmen.