Gürcan bey, set etmek nedir beyaz yakalı sacma sapan gökdelen çalışanı cümlesi Allah aşkına her eşit adam var burca.. madem bişey öneriniz Allah aşkına tam anlatın bizde anlayalım
Merhabalar, cogunlukla mesaj yazarken Turkce kelimeler kullanmaya calisiyorum ama bazi durumlarda gozden kacabiliyor. 26 yildir internet kullanicisiyim, 24 yildir da profesyonel olarak calisiyorum, birakin da biraz agzim gozum yamulsun konusurken/yazarken. Farkettiyseniz Turkce karakter kullanmiyorum, yillardir kullandigim sistemlerde Turkce klavye dizilimi yoktu bile. Maalesef teknoloji jargonu ingilizce kelimelerle dolu yapacak bir sey kalmiyor bazen.
Su sitede dogru durust amortisör yazabilen yok, imla kurallarına uyan yok, noktalama işaretleri kullanmadan paragraf yazan var siz 1-2 kelimeye takılmışssınız, evet siz de haklısınız.
Herkesin yapamayacagini dusundugumden dolayi, kendim yaparken ekran goruntusunu de video olarak kaydedip bir siteye atmistim, farketmemis olabilirsiniz.
https://streamable.com/fq2bl9
Browser, cookie, logon kelimelerini kacirmissiniz.
Onları hiç anlamamış da ondan. Hadi "cookie"in Türkçesi çerez (neden bire bir çevirisi kurabiye değil onu da hep merak etmişimdir?), "set etmek" için atamak kullanalım. Bu durumda cümle "çerez değeri olarak <hedehödö> atayın"a dönüyor. Bilmeyenler için gene yabancı dil ki bu?
Yaşınız doğruysa 39 olarak görünüyor.Yaşınız itibarı ile "set" lkelimesine çok uzak değilsinizdir diye düşünüyorum.Bence bu şekilde bir tepki vermek yerine chrome da nasıl yapabilirim diyebilirdiniz. Videoda kullanılan sistem windows değil bu yüzden zor gelmiş olabilir.
Bu yazılan şeyler de emek var .Daha ılımlı olarak yaklaşabilirdiniz.
Neyse cookie veya şifre ile takip edebiliyorsak artık, asıl konumuza geri dönelim değerli hanımefendiler ve beyefendiler
Bugün İsmet abinin ne kadar yol yapacağını heyecanla bekliyorum. Bence yarın Macaristan'a girecek ve Slovakya'ya ya çok yaklaşacak ya da girecek gün sonunda. Sizin tahminleriniz nelerdir?
(Chrome ve Edge'de de yöntem aynı bu arada. Yapmanız gereken şey ctrl+shift+I tuş kombinasyonu ile developer tools'u açıp, application>storage> cookies yolunu takip ederek ASP.NET_SessionId değerini @gurcanozturk'un verdiği ile değiştirmek.)
İsmet Abi ile iletişim kurarsan şifreyi resetlemesini söyler misin lütfen. Burada özelden paylaşalım bari şifreyi de en azından motosiklet.net ekibi olarak biz takip edebilelim.
Bugun erken baslamis Ismet abi, benim tahminim eger Macaristan'a guneyden girerse aksami Szeged civarinda, dogudan girerse siniri gecip Debrecen civarinda gecirir.
Szeged festivali ne zamandi ?![]()
Kaloşvardon sonra Macaristan geçicem yazmış 6. durak olarak ama şuan sanki Ukrayna'ya gidio İsmet Abi.
tam 4 saatir yolda ve 150 km yol yapmış. Bu mesafenin büyük bölümü otobanda olmasına rağmen bence çok az. Kuzeye biraz geç varacak gibi.
Ikisi de olmadi, kuzeye dogru gidiyor, Ukrayna'ya mi gircek acabaPP
Bence yolu karıştırdı. Satu Mare'den 49, 39 ve 3. otoyolu takip ederek, E71 no'lu otobana girmesini bekliyorum ben. Bakalım nasıl bir rota çizecek![]()
Olabilir. Telefonundaki kart Romanyada çalışmadı. Dün konakladığı yerdeki WiFi üzerinden görüştük.
Muhtemelen bugün telefonda navigasyon kullanamadı.
İste bu olmamasi icin telefona “maps.me” uygulamasi yuklemek farz![]()
İste bu olmamasi icin telefona “maps.me” uygulamasi yuklemek farz![]()