İstanbul boğazını motosikleti ile geçen çılgın motor sürücüsü.

Hayret bu konu başlığı neden açılmadı, adminler bu ara iyice saldılar ha. Başıboş site istemiyoruz kardeşim. İlgilenin biraz şu platform ile, her şeyi bizden beklemeyin :)

Neyse habere gelelim. Dünyaca ünlü motokros efsanesi Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikleti ile boğazı 1.5 dakikada geçmiş. Ortaköy'den Beylerbeyi'ne ücretsiz geçmiş la adam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben denemeye kalksam canlı yayında bana gemi çarpardı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boğazda hız sınırı 10 Deniz mili, yani yaklaşık 18km. iyi ki aşırı hızdan cza yememiş. :)

Motosikleti
D400
peki onun ücretsiz geçiş hakkını kaçak bedeli olarak bize yansıtacaklar mı? :queen:

Motosikleti
Rsv4+D250
ulan biz boğazda deniz manzarası izlesek ceza yazmaya sebep olarak gösterilir.

Deniz otobüsü nün çarptığı Dünyaca ünlü motokros efsanesi Robbie Maddison öldü diye haber olma ihtimali yüksek olan bir ülkede yaşıyoruz

Motorun yanına iki tane büyük varil bağlasan jet ski gibi olacak o zaman. Gezmelik.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
niye o kadar ekipman giymişki...
ben olsam dötüme bir don giyer, bir de gözlük tamamdır :queen: :thumleft:

Arkadaşı uyaralım da 15 gün içinde HGS alsın 4 katı cezalı ödeyecek yoksa ne gerek var

Hayret bu konu başlığı neden açılmadı, adminler bu ara iyice saldılar ha. Başıboş site istemiyoruz kardeşim. İlgilenin biraz şu platform ile, her şeyi bizden beklemeyin :)

Neyse habere gelelim. Dünyaca ünlü motokros efsanesi Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikleti ile boğazı 1.5 dakikada geçmiş. Ortaköy'den Beylerbeyi'ne ücretsiz geçmiş la adam.

Adminlerin işi gücü motomax reklam videosu basmak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar