Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu üç özelliğin birbirinden farkı nedir ?![]()
farkı yok,dalga geçmiş
Bu üç özelliğin birbirinden farkı nedir ?![]()
5 beygır zaten beygır fakırı bır motor ıcın cıddı rakam farkı ıllakı hıssedılır ama tracer ıle kıyaslamak sadece komık olur nc nın en guzel 3 ozellığı var
1 az benzin yakması
2 cok az yakıt tüketimi
3 yakıtı en verımlı şekilde kullanması
5 bg değil 3 bg artırılmış
6000 km nedirki,değiştirme zamanı gelmişmiş,işte böyleleri yüzünden km takıntısı oluyor 50,000 km yi geçen motorlara çöp muamelesi yapılıyor.Tabi bunun tuzu kuru yeni nc de alır africa da,
yok sürekli beğendiğinden bahsediyordu beğenmeme gibi bir konusu yoktu.Burada önemli olan aynı sizdeki önceki kasaya sahip olupda neyi beğenmedi de yeni kasasında neler hoşuna gitti onlara bakmak gerek. KM konusu çok ayrı bir konu Türkiye'de.
0 aldığınız bayi ile görüşün. Test motosikleti varsa kesinlikle test edin. Ama şurası kesin bir gerçek. Yeni kasayı beğendiğiniz an elinizdekinden soğuyacaksınız.
Abartılıyor tabii ki olabilir, neticede NC en rahat satılan motosiklet ve buna göre bir pazarlama bütçesi ayrılmış ve PR çalışması yapılmış olabilir .. ama ben Cbr 500R için de hep aynı şeyi söylemişimdir, motorun içi ile sele ile v.s. uğraşacağına bir radyal kaliper öne de çift disk koy, en azından gözümüze daha güzel gelsin, motorunu zaten kanıtlamışsın .. hal böyle olunca bu işler bana " trişkadan" güncelleme gibi geliyor .. en azından benim tüketici olarak " bir tık " yüksek beklentim motor olmaz ( kendini böyle kanıtlamış bir blok için konuşuyorum ) .. amortisör olur, fren olur, aydınlatma olur v.s.
Kesinlikle çok haklısınız,nc serisinin eksik olduğu noktaları çok güzel özetlemişsiniz,amörtisör,fren,aydınlatma fren diski bunlara hiç dokunulmamış,esas düzeltme gereken alanlar bunlardı.Vites oranlarıyla oynamışlar aksine
Aydınlatma değişti yalnız. Frende bir sıkıntı yok ki oynasınlar? (Lastik ve amortisör değiştirince köpek gibi tutuyor...) Şu vites oranları değişimi sonrası amotisör dışında teknik bir ihtiyaç yok bence. Bir de arka maşayı dikdörtgen profil yerine güzel bir şey yapsalar tadından yenmez...
Gereksiz bir başlık olmuş. Beğenmeyen almasın. Ne gerek var uzun uzun yorumlara.
Bu arada Pazarbaşı Honda da bir adet dct var şuan. Almak isteyene .
scooter seven biri olarak debriyaj maneti olmayan otomatik vites bir NC ara ara aklıma geliyor. Ama sonra zincir yağlama derdi, yetersiz bagaj yeri yüzünden çanta taktırma derdi falan derken vazgeçiyorum. Bir de otomatik vites modelinde madem devriyaj da yok, oraya arka fren yapsalarmış ya.![]()
scooter seven biri olarak debriyaj maneti olmayan otomatik vites bir NC ara ara aklıma geliyor. Ama sonra zincir yağlama derdi, yetersiz bagaj yeri yüzünden çanta taktırma derdi falan derken vazgeçiyorum. Bir de otomatik vites modelinde madem devriyaj da yok, oraya arka fren yapsalarmış ya.![]()