- Motosikleti
- Honda Forza 250
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyor hep 100 TL lik benzin alıyorum, yok yav o başka konuydu sanırım,
Valla ben hiç hayatım dan memnun değilim ,
Hökümetiniz den acil bir istegim köprüye bir adam daha koysun olmuyor böyle tek adam ile performansı düşüyor sıra oluyor ..
Ben memnun değilim hükümütemizin bu işe el atması lazım bir adam koymalı köprüye yazık değil mi bu kadar ahaliye..
Niye hep Almanya.
Buyrun size Finlandiya
Demem o ki; asıl sorun motorların zamlanması değil, bizim alım gücümüzün düşmesi
O dayılara göre Fatih zamanında 3 ayda gidilen yere şimdi 4 saatte gidiliyor. Fatih bile reisin yanına yaklaşamaz o dayılara göre. Utanmasalar Hz Muhammed zamanında cep telefonu yoktu, reis sayesinde oldu diyecekler.
Bende artık yaşlıya saygı, sevgi kalmadı. Geçen simitçi amcaya simit içine zeytin ezmesi, krem peynir sürmesini rica ettim. Bana gevşek gevşek "kim uğraşır onunla yawwww" dedi. Ana avrat küfrettim, sinir krizi geçirdim. Ölmeyeceğini bilsem yumruk atacaktım.
Hem de bu elemanlar Afrika menşeli olmalı. Çinliynen Caponnan olmaz o iş.
Bende NC'ye çok şükür kavuştum.Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.Ama verilen paranın yüksekliği sebebiyle bir türlü meblağı sindiremedim.Sürekli ne gerek vardı elimdeki 250 likte yeterdi,çok para gitti şeklinde psikoloji bozuldu.Sadece almaklada bitmiyor işletim maliyetide yüksek,vergisi bakımı parçası vb.Alırken ödenen vergilerin yüksekliği sebebiyle çok pahalıya alıyoruz.
bende içime sinmediği için 2 senedir büyük motoru bıraktım zaten idare eden bir araç var, birde pulsar motor ,şimdilik yeter, bu fiyatlara büyük cc alırım almasına ama sendeki gibi o duygu benim içime de sinmeyecektio kazığa binmem arkadaş
![]()