Motosikletinin bir tık iyi gitmesi için debriyaj balatan ve zincir dişli setinin önemli etkisi olabilir .. zamanı geldiyse bunları değiştirebilirsin ..
-----------------------------------------
Fakat bu muhabbetleri duydukça hayalimde yeni bir ürün ürettiğimi düşünüyorum ..
"R25' ile 190 görüyorlar ben göremiyorum"
"Cbr 250 ile 180 görüyorlar ben göremiyorum"
DİYENLER ! ... EVET SİZLER !
ARTIK BU DERDİNİZ BİTTİ ! ... TEKNOLOJİ AYAĞINIZA GELDİ !
Benim size özel tasarladığım km saati ile 250 km/h göreceksiniz ( evet göreceksiniz, yoksa gördüğünüze inanmıyor musun ? ) ... Bir km saati yapacağım, her motosiklete de uyumlu olacak her takanın da son hızı 250 km/h olacak, böylece toplumun büyük bir psikolojik sorununu çözmüş olacağım .. sonuçta maksat " görmek " değil mi ? .. göstermek lazım ...
-----------------------------------------
Yukarı kısım bir ironi tabii senden bağımsız, umarım alınmazsın .. motosikletin 160 km/h ye hızlı ve sorunsuz çıkıyorsa dert etmeni gerektiren bir şey yok, önemli olan " en rahat hangi hıza çıktığı, " kıstasın bu olabilir.
Yoksa bizim burada "Turgut Özal Bulvarı" denilen bir yer var, sevmediğin bir adamı bayıltıp getir, lastiğin içine koyup yokuştan yuvarlayalım o da 200 km/h yapar yani, hem de motorsuz
Bir de bu konuyu dert eden gençlere sesleniyorum ; Şu km saatinde gösterilen hızlara GPS görmeden inanmayınız ! .. hani madem bir ilginiz var, bari doğru veriler ile yürüsün ..