Hastalık öncesinde dinç tutar spor. Hasta olup da 100m depar koşan atlet görmedim.
Hastalık öncesinde dinç tutar spor. Hasta olup da 100m depar koşan atlet görmedim.
E bu da yanlis... Ustelik bunlar gizli veriler de degil, bir Google aratmasi sonrasi kolayca ulasabileceginiz veriler:
https://i.postimg.cc/wMg6JWcG/coronavirus-data-explorer.png
Fully vaccinated: 2 doz asi yaptirmis
Partly vaccinated: Tek doz asi yaptirmis
Millete "okuyun, arastirin" diyorsunuz, ama kendiniz apacik yalanlara sorgusuz sualsiz inanmayi tercih ediyorsunuz... Demek ki pesin fikirlisiniz.
Ileri tum ulkeler kendi vatandaslarina bu asilari yaptiriyorlar. An itibariyle hastalik varligina asi olmayanlar uzerinden devam ediyor.
Tum dunyayi dize getirdi, toplamda trilyonlarca dolar zarar etti buyuk ekonomiler. O yuzden asilari kendi vatandaslarina yaptilar ilk once, bir an evvel normallesmek icin. Dunya var gucuyle pandemiyi yok etmeye calisiyor. Biraz esnek dusunmeye calisin.
Verdiniz ama. Bakın alıntılayıp, bir Google araması sonrası doğru olanı da ekledim. İleri ülkeler vatandaşlarının çoğunu iki doz aşıladılar. Bu bir gerçek. Siz aksini iddia ettiniz.hasmet kardeşim ,ben kanıtsız yazmam, kimseye yanlış bilgi vermem
Kanser, yanlış beslenme ve çevre koşulları ile gelişen tıp sayesinde uzayan ortalama yaşam süresi yüzünden artıyor.kanser neden artmış açıklasın zatı muhteremlerde bilelim ,geçmiş yıllarda görülmeyen bu illet neden artmış ?
E bir önceki yazıda anlattım ya? Faz 3 işte.1 bu aşının ruhsatı var mı ?
Gene yalan haber. Detay: https://dogrulukpayi.com/dogrulama/biontech-ceo-su-ugur-sahin-in-covid-19-asisi-olmadigi-iddiasi2 bu aşıyı çıkaran meşhur firma bile kendi şirket çalışanlarına Türk olanlar da dahil kendi aşılarını neden olmamış ?
E evet, ruhsatsız ilaç mı alınır? Doğru demiş. Ama aşıların ruhsatı var.3 doktor b b ruhsatsız aşıları olmayın açıklaması
TV şaklabanları ne diyor, bir fikrim yok.4 dr ü a dalında uzman açıklamaları
5 prof dr s f açıklamaları
6 meşhur hocamız c k başından beri söylüyor
Faz 4 işte. Evet bilmiyoruz. %99.9 hastalıktan korunmak için %0.00001 yan etkiye katlanıyoruz.7 sağlık bakanı kendi açıkladı ilerleyen yıllarda aşının ve hastalığın ne gibi sonuçları olacağını bilmiyoruz
Covid'den de 4,383,910 kişi öldü? Aşı ölümsüz yapar diye bir şey yok. Bünye güçsüzleştirmiş virüsü kaldıramıyorsa, asıl virüsü zaten kaldıramaz.8 aşıdan Norveç te 33 kişi öldü v.b binlerce kişi
Konu neden testlere geldi şimdi? Evet PCR testi yetersiz.9 test kitini bulan kişinin bile bu testler bunun için değildir açıklamaları
10 Tanzanya bilim adamı Başkanının test açıklamaları, keçiden, meyve den, araba yağından bile test alıp üzerine de ad soyad yazdık ve test ler güvenilmez ve pozitif çıktı halka açıkladıktan bir süre sonra ölü bulundu
Öeh diyorum.hasmet kardeşim ,ben kanıtsız yazmam, kimseye yanlış bilgi vermem
1 bu aşının ruhsatı var mı ?
2 bu aşıyı çıkaran meşhur firma bile kendi şirket çalışanlarına Türk olanlar da dahil kendi aşılarını neden olmamış ?
3 doktor b b ruhsatsız aşıları olmayın açıklaması
4 dr ü a dalında uzman açıklamaları
5 prof dr s f açıklamaları
6 meşhur hocamız c k başından beri söylüyor
7 sağlık bakanı kendi açıkladı ilerleyen yıllarda aşının ve hastalığın ne gibi sonuçları olacağını bilmiyoruz
8 aşıdan Norveç te 33 kişi öldü v.b binlerce kişi
9 test kitini bulan kişinin bile bu testler bunun için değildir açıklamaları
10 Tanzanya bilim adamı Başkanının test açıklamaları, keçiden, meyve den, araba yağından bile test alıp üzerine de ad soyad yazdık ve test ler güvenilmez ve pozitif çıktı halka açıkladıktan bir süre sonra ölü bulundu
Yine eski işyeri arkadaşım Bulgaristan göçmeni Mümin abi Bulgaristanda yakalandı eşiyle birlikte koronaya . Yaşları + 70 (( biz koronayı her gün üçer tane sarımsak yiyerek atlattık dedi. Her ne kadar misler gibi koksa da ne olur bol bol sarımsak ye ve yengeme de zorla yedir .
Az önce gelen test sonucuna göre corona pozitif olduğumu öğrendim.
Belirti olarak baş ağrısı ve göz ağrısı vardı. Başka da bir şey yok. Öyle evde ayakta atlatirim ben bunu.
Ayrıca dikkat edin vakalar patlama yaptı.
Yav onu bunu birakin da,kafir gavurlarin urettigi bir asiyi mumin muslumanlar kullanmali mi ?
Bu konuda motosiklet.net diyanet kürsüsü bir aciklama yaparsa sevinirim.
Kullanmasınlar bence. Hatta kafir gavurların ürettiği telefon, bilgisayar, araba vb. gibi hiç bir şeyi de kullanmasınlar.
Bu milletteki domuz eti hassasiyetinin yüzde biri diğer konularda olsa gerçekten uzaya giderdik.Her boku yapıpta domuz eti diyince bi şahin kesiliyorlar ya anlamış değilim.