- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar yeni bir gezi turumun duyurusu ile birlikteyiz.
Geçen sene ( 2020 ) Avrupa turu yapmak istemiş fakat salgın hastalık nedeniyle yapamamıştım. Onun yerine ikinci Türkiye turu yapmıştım.
Kısmetse geçen sene yapamadığım turu bu sene yeni motosikletim ile yapmak istiyorum. Gecen gezide olduğu gibi bu gezimde de araç takip sisteminin şifresini sizlerle paylaşmak ve anlık olarak takip etmek isteyen arkadaşlarım içinde farklı bir aktivite olsun istiyorum.

GÜZERGAH: GİDİŞ
1 - Küçükyalı / Maltepe / İstanbul
2 - Hamzabeyli / Edirne
3 – Rusçuk / Bulgaristan
4 – Bükreş / Romanya
5 - Kaloşvar / Romanya
6 – Macaristan
7 – Solvakya
8 – Varşova / Polonya
9 – Kaunas / Litvanya
10 – Riga / Letonya
11 – Talin / Estonya
12 – Helsinki / Finlandiya
13 – Nordkapp / Norveç

DÖNÜŞ :
1 – Nordkapp / Norveç
2 – Stokholm / İsveç
3 – Malmö / isveç
4 – Kopenhag / Danimarka
5 – Hamburg / Almanya
6 – Nürnberg / Almanya
7 – Linz / Avusturya
8 – Viyana / Avusturya
9 – Budapeşte / Macaristan
10 – Belgrad / Sırbistan
11 – Sofya / Bulgaristan
12 – Edirne / Türkiye
13 – Küçükyalı / Maltepe / İstanbul
HAREKET ZAMANI: 23 Ağustos 2021 saat: 08:00
TAKİP: secumore1818.com sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Yurtdışında ne kadar çalışır bilmiyorum.
Kullanıcı adı: 34DJS041
Şifre: 123456
Not: Takip sitesine girmeden önce Türk bayrağının üzerine tıklarsanız sitenin dili Türkçe oluyor. Siteye girdikten sonra sol köşede takip yazısına tıklarsanız anlık olarak hız ve konumu görürsünüz. Playback yazısına tıklarsanız sol köşede çıkan tarih aralığından görmek istediğiniz zamanı ve üst orta köşede hız yazısından oynatma hızını seçebilirsiniz. Oynat tuşu ile de oynatmaya başlayabilirsiniz.
Not: Yeme içmenin büyük bölümünü buradan götüreceğim yemeklerle halletmek istiyorum. Konaklama büyük ihtimal çadır şeklinde olacağını zannediyorum.
Not: Bu rota tahmini olup uymayabilirim anlık olarak değiştirebilirim.
LÜTFEN DİKKAT: Her ne kadar zaman ve güzergâh belirtmiş olsam da geziye çıkmayabilirim veya zamanı değiştirebilirim veya belirtilen rotayı değiştirebilirim veya gezinin herhangi bir anında hiçbir mazeret belirtmeden geri dönebilirim.
Bunu bir eğlence aktivite olarak düşünün ve beklentinizi yüksek tutmayın.
[yt]A_dDvuEMjpc[/yt]
Buda videosu izlerseniz memnun olurum.
Not: instagram hesabım: ismetsanli34
Geçen sene ( 2020 ) Avrupa turu yapmak istemiş fakat salgın hastalık nedeniyle yapamamıştım. Onun yerine ikinci Türkiye turu yapmıştım.
Kısmetse geçen sene yapamadığım turu bu sene yeni motosikletim ile yapmak istiyorum. Gecen gezide olduğu gibi bu gezimde de araç takip sisteminin şifresini sizlerle paylaşmak ve anlık olarak takip etmek isteyen arkadaşlarım içinde farklı bir aktivite olsun istiyorum.

GÜZERGAH: GİDİŞ
1 - Küçükyalı / Maltepe / İstanbul
2 - Hamzabeyli / Edirne
3 – Rusçuk / Bulgaristan
4 – Bükreş / Romanya
5 - Kaloşvar / Romanya
6 – Macaristan
7 – Solvakya
8 – Varşova / Polonya
9 – Kaunas / Litvanya
10 – Riga / Letonya
11 – Talin / Estonya
12 – Helsinki / Finlandiya
13 – Nordkapp / Norveç

DÖNÜŞ :
1 – Nordkapp / Norveç
2 – Stokholm / İsveç
3 – Malmö / isveç
4 – Kopenhag / Danimarka
5 – Hamburg / Almanya
6 – Nürnberg / Almanya
7 – Linz / Avusturya
8 – Viyana / Avusturya
9 – Budapeşte / Macaristan
10 – Belgrad / Sırbistan
11 – Sofya / Bulgaristan
12 – Edirne / Türkiye
13 – Küçükyalı / Maltepe / İstanbul
HAREKET ZAMANI: 23 Ağustos 2021 saat: 08:00
TAKİP: secumore1818.com sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Yurtdışında ne kadar çalışır bilmiyorum.
Kullanıcı adı: 34DJS041
Şifre: 123456
Not: Takip sitesine girmeden önce Türk bayrağının üzerine tıklarsanız sitenin dili Türkçe oluyor. Siteye girdikten sonra sol köşede takip yazısına tıklarsanız anlık olarak hız ve konumu görürsünüz. Playback yazısına tıklarsanız sol köşede çıkan tarih aralığından görmek istediğiniz zamanı ve üst orta köşede hız yazısından oynatma hızını seçebilirsiniz. Oynat tuşu ile de oynatmaya başlayabilirsiniz.
Not: Yeme içmenin büyük bölümünü buradan götüreceğim yemeklerle halletmek istiyorum. Konaklama büyük ihtimal çadır şeklinde olacağını zannediyorum.
Not: Bu rota tahmini olup uymayabilirim anlık olarak değiştirebilirim.
LÜTFEN DİKKAT: Her ne kadar zaman ve güzergâh belirtmiş olsam da geziye çıkmayabilirim veya zamanı değiştirebilirim veya belirtilen rotayı değiştirebilirim veya gezinin herhangi bir anında hiçbir mazeret belirtmeden geri dönebilirim.
Bunu bir eğlence aktivite olarak düşünün ve beklentinizi yüksek tutmayın.
[yt]A_dDvuEMjpc[/yt]
Buda videosu izlerseniz memnun olurum.
Not: instagram hesabım: ismetsanli34
Son düzenleme: