Mete Gazoz tokyo 2020 olimpiyatlarında ilk altın madalyamızı kazandırdı

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Tarihimizde ilk defa okçulukta altın madalya kazandık. Çok mütevazi bir o kadar da hırslı Mete Gazoz bize bu mutluluğu yaşattı, umarım diğer spor dallarında da bu olimpiyatta başarılarımız olur, eminim hepsi çok çalışıyor, bronz madalya alan sporcularımızı da ya da alamayan ama emek veren her sporcumuza canı gönülden teşekkürler, pandemi sebebi ile gerçekten sporcular da zor günler geçiriyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Efsane olma GAZOZ ol!:flower:

Motosikleti
Yarı final mücadelesi de ayrı bir heyecan..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Haftalardır olumlu hiçbir haberin bizlere ulaşmadığı cennet vatanımızda çok şükür iyi ki Mete Gazoz ve A Milli Kadın Voleybol Takımı var.

Bir güzel haber de Hüseyin Avni Coş'tan aldık.

Motosikleti
Full karşılaşma da burada. Bize tarihimizde herhalde güreş ve halter dışında ilk altın madalyamızı getirdi, hatam varsa düzeltirsiniz.

Full karşılaşma da burada. Bize tarihimizde herhalde güreş ve halter dışında ilk altın madalyamızı getirdi, hatam varsa düzeltirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=MiZQnE8tWZ8

Tekvandoda da gayet güzel sonuçlar aldık . Sanıyorum bir erkek jimnastikçi vardı çok başarılı. Ne diyelim; profosyonel futbol dışındaki alanları , Spor
olarak göremeyen SPOR BASINIMIZ utansın. Her yazılı basının son 6 - 8 sayfası futbola ayrılırken , diğer branşlara tek sütun bile çok görülüyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tekvandoda da gayet güzel sonuçlar aldık . Sanıyorum bir erkek jimnastikçi vardı çok başarılı. Ne diyelim; profosyonel futbol dışındaki alanları , Spor
olarak göremeyen SPOR BASINIMIZ utansın. Her yazılı basının son 6 - 8 sayfası futbola ayrılırken , diğer branşlara tek sütun bile çok görülüyor.

Ali Abi çok haklısın futbol dışında para etmeyen branşların değeri yok basında.

Futbol reklam yapabilir, büyük para kaldırabilir ama bana bir millet hakkında başlıbaşına pozitif bir imaj vermiyor. Gelişmiş avrupa devletleri açısından elbet durum farklı, onlar hayatın bir çok alanında olduğu gibi futbolda da iyiler. Bunun dışında futbolda parlama yapan yerler, garip gurebanın, sefaletin diz boyu olduğu memleketler. Farklı spor branşlarındaki başarılar ise bana göre bir toplumun gelişmişlik ve olgunluk seviyesi anlamında daha belirleyicidir. Bu gün olimpiyatta elde ettiğimiz başarılardan dolayı futbolda dünya şampiyonu olmaktan çok daha fazla gurur duydum. Helal olsun, umarım bu başarılar daha çeşitlenir ve artar.

Motosikleti
Yok
Ne kadar güzel bir çocuk.Kendi evladımın başarısıymış gibi sevindim. Yetiştiren ana babasına da çok saygı duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar