Bajaj motor ışığı hk

Merhaba arkadaşlar bugün rs 200 motosiklet baktım da çok beğendim bir sorunu yoktu fakat motor arıza ışığı yandı motoru alacağım kişi arada yapıyordu bayadır yapmadı bidaha oldu dedi... Motosiklet daha 4 bin km de bajajlar da böyle sorun olabiliyor diye biliyorum 1 2 arkadaşımın da arıza ışığı yanıyor motorda bir sıkıntı olmamasına rağmen.

Bu kronik midir garantisi devam ediyor motoru almadan önce yapılabilir mi? Yarın servisi arayıp sorucaz fakat kafama takıldı.

Motosikleti
Henüz yok.
Sabit yanıyorsa sıkıntı yok belli bir km kullanın kontak aç kapa yapın sönecektir, eğer uzun kısa şeklinde yanıyorsa kaç uzun kaç kısa yanıyor onun bilgisini verin ona göre bilgi verebilirim.

Sabit yanıyorsa sıkıntı yok belli bir km kullanın kontak aç kapa yapın sönecektir, eğer uzun kısa şeklinde yanıyorsa kaç uzun kaç kısa yanıyor onun bilgisini verin ona göre bilgi verebilirim.

Belli km kullanınca geçiyor, video fotoğraf attı geçmiş fakat aklıma takıldı servise göstermek istiyorum sonuçta başka sorun olabilir nolur nolmaz motor 2019 model 4 binde daha

yağ seviyesini kontrol edin.en başta yakıp sonraları belki düzeliyor olabilir.kronik değildir muhtemelen ya sensör arızası yada başka bir durum olabilir.direk servise gidin şansa atmaya gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar