iş güç yoğunluğu yüzünden PC başında oyun oynayamıyorum, online oyun olduğu için akşamları ve hafta sonu oyun çok kalabalık oluyor ve rahat bırakmıyorlar, yani kalabalık olduğu zaman oyun bile çekilmez hal alıyor..
bu bayram tatili sadece müslümanlara özeldi dimi? bunu sordum çünkü oynadığım oyunun türk ve müslüman kitlesi yok gibi... o zaman hafta sonu ve akşam saatleri dışında full oyunda olacağım, onun dışında ev içerisinde tamir edecek bir yerler bulurum, terapi olarak evin sorunlarını gideriyorum, yada yan odada dev gibi bir ünite var çöpe atılacak, ondan yeni bir bilgisayar masası yaparım ve şimdiki PC masamı ise çalışma masası olarak kenara koyarım..
normal pc masalarında klavye bölmesi 65 cm falan oluyor, ben klavye ve fareyi yan yana koyduğum için bende klavye bölmesinin 80 cm olması gerekiyor, bu yüzden yeni masa yapmıştım ama şimdi masaüstü ufak geliyor da, bu yüzden yeni masa yaparım belki..
zengin olmak ne güzel ya, direk yenisini alırdım, ama olsun en azından elde imkanlar var ve elde edebiliyorum...
........evet, bizimkilerde sinopa, düzceye, amasyaya gitme planları yapıyorlar, sanki ne varsa oralarda, gezmeyi sevmiyorum. başka insanlarla takılmayı da sevmiyorum, tek olmak güzel.
arkadaşlar ile yada akraba denilen insanlar ile bir araya gelmeyi benim gibi sıkıcı bulan başka biri daha var mı aramızda acaba merak ediyorum