Motosiklet kullanımının yaygınlaştırılması gerekiyor!

Hepiniz biliyorsunuz, trafikte araç kullanımı çıldırtıcı boyutlara ulaştı. İnsana cinnet geçirtecek boyuta geldi.

Bu yüzden araç trafiğine alternatif olarak sadece motosiklet sürücülerinin yararlanabileceği yollar oluşturulmalı diye düşünüyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Öneriyi çok mantıklı bulmakla beraber mevcut yol altyapımızı dikkate alarak imkansız olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Olmaz o iş ama en kötü yol 3 gidiş olmalı o zaman trafik biraz daha rahatlar. Dün bodruma gittim trafik şahaneydi :D güzel antreman oldu benim için 3 şerit olsaydı yol bu kadar trafik olmazdı ayrıca trafik ışıkları dinamik olmalı gidiş boş geliş km trafik olmuş kırmızı ışık hala 1 dk dan fazla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepiniz biliyorsunuz, trafikte araç kullanımı çıldırtıcı boyutlara ulaştı. İnsana cinnet geçirtecek boyuta geldi.

Bu yüzden araç trafiğine alternatif olarak sadece motosiklet sürücülerinin yararlanabileceği yollar oluşturulmalı diye düşünüyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Sevgili hokahey,onerin super fantastik.

Yapilacak sey basit otv yi kaldir veya ciddi indir.

300 cc lik motorlar bile gelmiyor artik,bi de euro normlari yuzunden artan cc ler nedeniyle 1200 cc sinirinin 1500 cc ye cikarilmasini talep ediyorum :)

Duy sesimizi kenan sofoglu :p

Sevgili hokahey,onerin super fantastik.

Yapilacak sey basit otv yi kaldir veya ciddi indir.

300 cc lik motorlar bile gelmiyor artik,bi de euro normlari yuzunden artan cc ler nedeniyle 1200 cc sinirinin 1500 cc ye cikarilmasini talep ediyorum :)

Duy sesimizi kenan sofoglu :p

Haklısın, motor kullanımı ve satın alımı teşvik edilmeli diye düşünüyorum. Ama bizim insanımız "prime ahlaksız" olduğu için teşvik çıkarsa gider on tane alır depoya koyar stok yapar. Bunun da önüne geçmemiz lazım. Tek satış olacak. Bu sefer de "premium ahlaksızlar" gider eşinin dostunun üzerine alırlar yine stok yaparlar.

Bazen düşünüyorum da güzel olan her şeyin düşmanıyız galiba. İyi olan hiçbir şeyi haketmiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Anlatmak istediğim yollar tam olarak şöyle idi:

Hiç de zor değil biliyor musunuz?

neden 50 cc son yıllarda patladı ? otomobil ehliyetiyle Avrupa'da ki gibi 125 cc kullanılabilmeli , ülkemizde insanları 50 cc ye mahkum edip motosikletden daha çok soğutuyorlar..

Güzel düşünceler fakat gerçekleştirilse bile haberlerde görüyoruz görüyorsunuz o mahlukatları ve trafikte bir sürü saçma amaçsız kendini tanrı vs zanneden insanları

Beni topa tutanlar olacak belki ama gerçek bu her zaman konuşuldu ve konuşuluyor taşın altına eline koymak tarzı sosyal içerik mesajları fakat ben kendi nezdimde değişen bir şey görmüyorum görmeyeceğiz de

Motosikleti
R25, CRF250L
Haklısın, motor kullanımı ve satın alımı teşvik edilmeli diye düşünüyorum. Ama bizim insanımız "prime ahlaksız" olduğu için teşvik çıkarsa gider on tane alır depoya koyar stok yapar. Bunun da önüne geçmemiz lazım. Tek satış olacak. Bu sefer de "premium ahlaksızlar" gider eşinin dostunun üzerine alırlar yine stok yaparlar.

Bazen düşünüyorum da güzel olan her şeyin düşmanıyız galiba. İyi olan hiçbir şeyi haketmiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Anlatmak istediğim yollar tam olarak şöyle idi:

[url]https://i.hizliresim.com/ff563ur.jpeg[/url]

Hiç de zor değil biliyor musunuz?

Ah ah ne güzel yol. Bunları ülkemizde görür müyüz acep

Millet yavaş yavaş motora yöneliyor zaten bunun en büyük katkisida ekonomi araba fiyatları ucunca motora istek fazlalisti 1 bilemedin 2 seneye Hindistan Pakistan gibi takiliriz Cg Model motorlar ile

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Millet yavaş yavaş motora yöneliyor zaten bunun en büyük katkisida ekonomi araba fiyatları ucunca motora istek fazlalisti 1 bilemedin 2 seneye Hindistan Pakistan gibi takiliriz Cg Model motorlar ile

Günlük 20 bin motosiklet geçiş garantisi verilirse yoktan arazi yaratır yine yaparlar.

Motosikleti
D400
yok aga cogalmasın. 50cc kullanan b sınıfı elemanları, cg kullanan gencoları görmek istemiyorum.

trafikte motorcunun düşmanı yıne motorcu zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar