- Konu Yazar
Selamlar herkese geçtiğimiz hafta crf250 rally satın aldım ilk motorum ama ekipman olmadığı için daha binmek nasip olmadı ekipmana önem veriyorum o yüzden ekipman arıyordum sadece kaskım kaldı
Ceket alpinestars wake air aldım
Eldiven Knox orsa aldım
Pantalon tech90 avanos aldım
Bot şuanlık erteledim ama alpinestars web goretex alıcam
Kask için öneriniz var mı ? Terekli birşey bakıyordum fakat piyasada ve izmirdeki bayilerde hiç yok full face max 3000 lira civarı güncel yormayan hafif güvebilir bir kask önerebilecek var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Ls2 vektör denedim çok hoşuma gitti çok hafif bir kask baya rahat ettim fakat bi yoruma ulaşamadım onun fiyatı da 2200 dü
Eldiven Knox orsa aldım
Kask için öneriniz var mı ? Terekli birşey bakıyordum fakat piyasada ve izmirdeki bayilerde hiç yok full face max 3000 lira civarı güncel yormayan hafif güvebilir bir kask önerebilecek var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Ekleme nexx sx100 denedim hoşuma gitti ama yorumlarda kötü olduğundan bahsedilmiş 1900 lira fiyatıSelamlar herkese geçtiğimiz hafta crf250 rally satın aldım ilk motorum ama ekipman olmadığı için daha binmek nasip olmadı ekipmana önem veriyorum o yüzden ekipman arıyordum sadece kaskım kaldı
Eldiven Knox orsa aldım
Ls2 vektör denedim çok hoşuma gitti çok hafif bir kask baya rahat ettim fakat bi yoruma ulaşamadım onun fiyatı da 2200 dü