Selamlar, hangi konuda dostumuz oldukları hakkında bir bilgi mevcut mu? "Motosikletlere benzin yarı fiyatına!" gibi bir durum söz konusuysa bizim apaçiler o istasyonları yıkarlar. Yalnız; yıkarlar derken, Cem Yılmaz'ın tabiriyle yıkarlar demek istedim. Şahsen ben benzin banyosu bile yapabilirim. :queen:
her aytemiz aynı değil maalesef. ben ege taraflarında gerçekten özellikle aytemiz tercih ediyorum. hatta bkm hizmetini de aktif kullanıyordum %3 indirim hep aşağı yukarı bir önceki zam fiyatından almamı sağlıyordu. artık adanadayım ve istisnasız bütün aytemizler kanser etti. pompacılar bilgisiz. mahalle bakkalı ağzı. şansölye gibi konuşsun demiyorum da duyar kasan arkadaş çıkmasın diye ekleme yaptım. en son bkm ile ödediğim akaryakıtımdan sonra pompacılar önümü kesti para vermeden gidemezsin diye. fiş miş her şey varorada aytemiz müşteri hizmetlerini aradım. yapabileceğim bişe yok dedi. adamlarla kavga kıyamet kaçtım. aytemiz hesabımda 20 lira var kullanamıyorum cidden öyle kaldı lanet olsun dedim gitmiyorum. akaryakıtıyla ilgili sorun yaşayan çok arkadaşım oldu. ben uzun süre kullandım hiç yaşamadı. shelle km karşılaştırdım. aynı çıktı defalarca. velhasıl öyle. adana dışında bir aytemizden 20liralık bakiyemi de kullanıp ilişkimi sonlandırıcam
![]()
Aytemiz Petrol, Doğan Grubu şirketlerinden biridir. Geçmişte Petrol Ofisi de Doğan Grubundaydı. O grup içinde eskiden çalışmış biri olarak konuşuyorum; öyle dravdan denyo bir şirketler topluluğu değildir. Aynı zamanda Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, Kymco, Moto Guzzi gibi markaların Türkiye distribütörleridir. Doğan grubu Aytemiz'de "motosiklet dostu" diye bir konsept geliştirirken elbet konuya ticari yaklaşmaktadır. Bu da çok doğal. Koşuyolu Aytemiz'e bir ara evimden çok uğruyordum, benzini şusu busu kötü değildir. Şüpheyle yaklaşılacak bir firma değildir.
hocam bence shell iyidir ya po aytemiz filan bana pek kaliteli gelmiyor
1-2 kez denk geldim, ayri park alani, park alaninda kilitli dolap, paypass ile odeme vs .bir kaç yildir reklamları döner. Belki biliyorsunuzdur zaten ama bilgi şöyleydi;
"Bu istasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar yer alacak. Ayrıca yakıt alımı sırasında oluşabilecek kazaları engellemek amacı ile motosikletlilere özel hazırlanan pompaların önüne, özel kaymaz bir zemin yer alacak. Farklı tekerlek tiplerine uygun lastik şişirme uçları da motosiklet kullanıcıların hizmetine sunulacak. Öte yandan motosikletlere yakıt dolumu yapacak personeller de motosikletlere özel hizmet sunmak üzere bir eğitimden geçecek. Aytemiz Motorcu Dostu İstasyonlardaki marketlerde, motosiklet kullanıcılarına özel, Castrol madeni yağları, kask içi ve dışı temizleme spreyi, buğu önleyici, motosiklet temizleme ve cilalama spreyi ile zincir temizleme spreyi gibi bakım malzemelerine de yer verilecek. Hem yağ değişimini hem de zincir yağlamayı kolaylaştıran motosiklet sehpası da bu istasyonlarda yer alacak. Tüm bu hizmetlere ek olarak, motosiklet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak, kask ve eldivenlerini çıkartmadan pompada ödeme yapabilecekleri “Aytemiz motordan öde” hizmeti de kısa bir süre sonra anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında uygulanmaya başlanacak."