eken h9 ile h9r arasindaki fark?

Motosikleti
Yok
Farklari H9R uzaktan kumanda ile geliyor. Ikisinin de gece cekiminden bir sey beklemeyin.

kullanmadım ama arkadaşımın çekim videosunu izledim. oldukça amatör...

gece değil ama sabah 6,30 7 arası kasımda hafif karanlık görüntü bu şekilde gecede çok başarılı değil genel aksiyon kameraları bu arada h9 ile h9r arasında tek fark r olanda kumanda geliyor başka fark yok aynı cihaz aslında

h9r sonundaki r remote den geliyor, yani uzaktan kumanda var ekstra, onun haricinde teknik olarak ikisi arasında fark yok.
ikisinin de gece çekimleri çok da iyi değil.
zaten gece çekimi gopro haricinde iyi olan çinli action cam modeli görmedim henüz.

Eken fiyatına göre iyi, neden derseniz gopro ile arasında 10 kat gibi fiyat farkı var, zaten 3-4 bin tl gözden çıkardıysanız gidip Eken’e bakmazsınız.

Motosikleti
Yok
Eken fiyatına göre iyi, neden derseniz gopro ile arasında 10 kat gibi fiyat farkı var, zaten 3-4 bin tl gözden çıkardıysanız gidip Eken’e bakmazsınız.

Eken icin kaliteli pil bulsam kullanmaya devam ederim ama yan sanayi piller ise yaramiyor, orjinal pili de 1,5 saat cekimden sonra sarj istiyor.

Arizali/bozuk/kirilmis/kullanilamayacak Eken pillerine talibim :))

Bende çok araştırdım ama nedense bulamadım düzgün bir model.

Gopro ile eken arasında uçurum var. Mesela 1000 tl seviyesinde 1080 60fps çekim yapan ne önerirsiniz.

Motosikleti
X-Max 300
Motorda kullanılmak için bulunabilirse H6s Plus modeli kendi içinde gyro olduğu için daha uygun olur sanırım.
h5splus-3-3.jpg

Bende çok araştırdım ama nedense bulamadım düzgün bir model.

Gopro ile eken arasında uçurum var. Mesela 1000 tl seviyesinde 1080 60fps çekim yapan ne önerirsiniz.
1300 civarına letgoda hero 5 blacklar var

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Motorda kullanılmak için bulunabilirse H6s Plus modeli kendi içinde gyro olduğu için daha uygun olur sanırım.
https://www.eken.com/image/catalog/item/181228/h5splus-3-3.jpg

ben hero 6 blackta bile sabitleyiciyi kullanma ihtiyacı duymuyorum kasta sadece motosiklete sabitlenicekse gidon ayaklık vs o zaman iş yapıyor ama yinede çok fazla kesiyor ekenler sabitleme yapmak için o yüzden pek sağlıklı olmuyor

Bence parasına göre gayet iyi. Youtuber lık falan yapmayacaksanız, kayıt dursun derseniz çekim kalitesi yeterli. Şu an kaç para bilmiyorum yalnız.

Eken icin kaliteli pil bulsam kullanmaya devam ederim ama yan sanayi piller ise yaramiyor, orjinal pili de 1,5 saat cekimden sonra sarj istiyor.

Arizali/bozuk/kirilmis/kullanilamayacak Eken pillerine talibim :))

Pili çıkar 10.000 lik poverbank tak hafıza kartı bitene kadar çekim yap.

Ben kamerayı göğsüme bağladığım zaman poverbankı takıp cebime koyuyordum.

Motosikleti
Yok
Pili çıkar 10.000 lik poverbank tak hafıza kartı bitene kadar çekim yap.

Ben kamerayı göğsüme bağladığım zaman poverbankı takıp cebime koyuyordum.

Ismet abi, dediginizi yapmak mumkun, mantikli ama bunun icin de kameranin su gecirmez kutusunu (case/casing) sarj kablosunun gecebilmesi icin delmek gerekiyor, bunu da yapmak istemedim. Yapilabilir silikonlanabilir vs elbette. Aslinda kameraya aksesuar almistim ekstradan onlarin icerisinde selfie cubuguna takilan acik case var ancak o da tripod civatasi ile baglanabiliyor ve bunun icin donusturucum yok henuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar