10 günlük bayram Tatili planlarınızı alalım

15 temmuz çıkışlı sakaryaya gitmeyi planlıyorum.
kefkene uğrayıp bi balık yerim diyorum.
sakaryada 2 gün bi dinlenirim diyorum
sabahın köründe bolu 7 gölleri bi uğrarım diyorum
oradan ucuz pansiyon bulursam bi konaklarım diyorum
oradan sonraki sabahın köründe amasraya bi kaçarım diyorum.
orada da ucuz pansiyon bulursam kalırım sonraki gün de artık bi sakaryaya geri kaçarım diyorum.

inşallah dediklerimin hepsini yaparım.
sonra sakaryada gezilecek ufak tefek yerleri gezerim

Motosikleti
Yok
Aha budur. Amasra benim de planimda, ben izinleri cooookk once almistim, 16 gun.

5-8-11 sadece rotayi duzenlemek icin noktalar, digerlerinde en az 1'er gun kalmayi planliyorum.

cc7q3lt.png

ama yasaklar kesin kalkacaksa amasraya giderim
sabah 8 gibi yola çıksam 12 gibi amasrada olurum bende.
sonraki günlerde sakaryanın içnde gezilcek yerleri gezerim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cumartesi sabahı Karasu'ya çıkmayı bir beceremedim. Karasu'ya çıkabilsem sonrasında Zonguldak,Karabük, Yeniçağa yapıp İstanbul'a geri dönecektim. Sapanca taraflarında şaşırdım, yanlışlıkla dönüş yoluna geçmişim.

Aha budur. Amasra benim de planimda, ben izinleri cooookk once almistim, 16 gun.

5-8-11 sadece rotayi duzenlemek icin noktalar, digerlerinde en az 1'er gun kalmayi planliyorum.

https://i.hizliresim.com/cc7q3lt.png

Bartın'dan sonra doğanyurt vs inebolu'ya kadar tek gidiş tek dönüştür .Yollar virajlı ve eskidir. Toprak kaymaları vs . o kısım biraz maceralı gibi :) Ama doğa güzeldir cide vs güzel yerlerdir.

Motosikleti
Yok
Bartın'dan sonra doğanyurt vs inebolu'ya kadar tek gidiş tek dönüştür .Yollar virajlı ve eskidir. Toprak kaymaları vs . o kısım biraz maceralı gibi :) Ama doğa güzeldir cide vs güzel yerlerdir.

Benim de tek cekindigim yerler orasi rotada. Zaten Amasra-Sinop arasi yorulacagimi yavas gidecegimi dusunerek Inebolu'da gecelemeyi planladim.

@gurcanozturk' un rotasini goren evli ciftlerin gozu yasli:) ahanda plan:
1-acilis
2-"once senin ailene mi gitcez benimkine mi" isimli acik oturum.
3- hanimin ailesine gidilmesi kararinin kabulu
4- "36 yasinda anne baba dan trip yenmesi" isimli favori aktivitem.
5- sonraki gun "acaba biryerleremi kacsak" isimli gerilim dolu onerinin "bayramda biryere gidilmez heryer kalabaliktir!" argumani ile savuşturulmasi.

6- stres dolu bir bayramin sonuna gelmenin verdigi sucluluk dolu huzur hissi.

7-kapanis, dilek ve temenniler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
CB500F ile İstanbul -> Bodrum Akyarlar, hanımla çocuğun yanına. Sonra da tersi. Bu kadarcık. :)

F54

BAYRAMDA 3. 4. günleri çalışmıyorum kafama göre bolu da bi yayla da olurum :)

İzmir Karaburun 17 sinde çıkıp bayramın 2 günü dönücem.
Tabi motorla değil.Hanım dalış yapacak biz götür getirini yaparız.O dalıştayken çocukla takılırız.Bizim bayram bu şekil.

Merak ediyorum, ülkede çalışan kesimin yüzde kaç acaba bayramda 10 gün izin yapabilecek?
Bir ara dedim, acaba yanlışlıkla memurlar.net e girdim yanlışlıkla...

Bizim yarım gün arifeler zaten tam gün tatil.Oldu 9 gün. 16 sını bağlarlarsa 11 gün tatil olacak.

Motosikleti
D400
arkadaşlarla kamp, sonra eşim ile kamp, sonra eşim ile otelde açık büfe tıkınmaca :queen:

son 2 günde ya yazlığa gideriz ya da evde uyuruz

Rota neresi olursa olsun bayram trafiğine dikkat edelim, tatilden ötürü araba kullanmayı bilen bilmeyen herkes yollarda olacak, yolda kalacağınız süreyi sıkıştırmayın sık mola verin, sabah erken saatler saha sakin ve serin olur, herkese keyifli gezmeler şimdiden. Didim’de yazlıkta olacağım yolu düşenler haber versin soğuk bişeyler ısmarlarım.

Son düzenleme:
Amasra bir acaip olmuş, kalacak yer yok , esnaf burnu havada, kendilerini Bodrum sanmalarına az kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar