Arkadaşlar, küçükçekmecede oturuyorum. Şileye keyif yapmaya gezi planlıyorum. Asfaltı siyah ve güzel virajı iyi yol tavsiyesine ihtiyacım var.
Lastik: Pilot Power
defalarca darlık bozhane yaptık whatsapp grubundasın ama gelmedin geleydin viraja doyardın aslında![]()
İstanbul'un dışına çıkmak için vaktiniz varsa Çatalca Subaşı üzerinden İğneada'ya kadarki yol hem virajlı hem güzel. Gerçi Şile demişsiniz; Şile'den sonra Ağva-Kandıra arasını da önerebilirim. Asfalt yer yer bozuluyor ama genel anlamda iyi.
Çatalca'nın köylerine virajları için değil kasapları için gidiyorum. Çatalca'nın Kestanelik adında bir köyünde bir kasaptan aldığım sucuk en güzeliydi. Tekrar gidesim geldi. (Sonra diyorlar niye göbek var)
Kestanelik neresi diye baktım da benim yol üstündeymiş, kasap aganın yerini tarif edersen ben de alırım. Üstat bak sana güveniyorum at eti falan çıkmaz değil mi?![]()
Kestanelik neresi diye baktım da benim yol üstündeymiş, kasap aganın yerini tarif edersen ben de alırım. Üstat bak sana güveniyorum at eti falan çıkmaz değil mi?![]()
İstanbul'un dışına çıkmak için vaktiniz varsa Çatalca Subaşı üzerinden İğneada'ya kadarki yol hem virajlı hem güzel. Gerçi Şile demişsiniz; Şile'den sonra Ağva-Kandıra arasını da önerebilirim. Asfalt yer yer bozuluyor ama genel anlamda iyi.
Acemilere uygun mudur bu rota![]()
Acemiliği atmak için bol bol sürmek gerekir farklı yol tiplerindeYer yer tehlikeli virajlar var ama kontrollü bir şekilde girdiğinizde sıkıntı yaşamazsınız.
Yavaş yavaş kırıyorum zincirlerimibugün kasımpaşa ,kağıthane , karaköy taraflarında gezdim
![]()
Bodrum civarlarında asfaltı güzel rotalar var mıdır? Zira asfaltın geneli parlak buralarda![]()

Kasap salim dogru adrestir. Gönül rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.
Acemiliği atmak için bol bol sürmek gerekir farklı yol tiplerindeYer yer tehlikeli virajlar var ama kontrollü bir şekilde girdiğinizde sıkıntı yaşamazsınız.