Güvenlik olayı..

İçimi kemiren nerden cıktıgını anlamagım motor tutkusu, uzun arastırmalar ve uykusuz geceler akabinde Kymco movie 150 almaya karar verdim.Bu konulardapek bılgım olmadıgı ıcın sımdı guvenlık olaylarını arastırıyorum biraz. O kadar para vericem, kapının önunden 'kalk gıdelım' olursa cok uzulurum. Bide ilk oldugu için cok heveslıyım.
alarım fln varmış, onlara bakıyorum bu ara. Eve geldıgımde gereksız paranoya yapmamı engellıcek bıseler (alarm, çelik halat, tekerlek kılıdı, yada her ne varsa) hakkında bilgilerınızı paylasırsanız sevinirim.

İçimi kemiren nerden cıktıgını anlamagım motor tutkusu, uzun arastırmalar ve uykusuz geceler akabinde Kymco movie 150 almaya karar verdim.Bu konulardapek bılgım olmadıgı ıcın sımdı guvenlık olaylarını arastırıyorum biraz. O kadar para vericem, kapının önunden 'kalk gıdelım' olursa cok uzulurum. Bide ilk oldugu için cok heveslıyım.
alarım fln varmış, onlara bakıyorum bu ara. Eve geldıgımde gereksız paranoya yapmamı engellıcek bıseler (alarm, çelik halat, tekerlek kılıdı, yada her ne varsa) hakkında bilgilerınızı paylasırsanız sevinirim.

Aynı paranoya motoru aldığımda bendede vardı,ama artık azalmaya başladı.Ben ne yaptım; iki adet masterlock kilit aldım(weblebide fiyatı uygun).Birde alarm aldım.Rüzgar esse ötüyor.:queen:

Guzel seçim yapmışsın,kaliteli ve dayanıklı bir motor, kazasız belasız kullan, karanlık, tenha ve kuytu yerler tercihin olmasın, bir de branda alırsan aklın daha az kalır belki.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Takma kafanı serbest bırak. Durursa senindir. Giderse zaten senin olmamıştır....:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar