illet olduğum vatandaş modeli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he tuzu eksik buranın :mrgreen:

bartnx2.gif

musti msn ye eklesene beni,,,

terbiyesiz seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne alaka şimdi ? hilkat garibesi tanımı kişiden kişiye değişir.doğru adamsan saygı görürsün bu hayatta.

illet olduğum insan modeline devam ediyorum.

kız arkadaşınızla arabada giderken radyo çalışıyordur. "raflar , bak bu şarkıdan sonra çalan şarkı bizim şarkımız olsun tamam mı" diyen çocuksu tiplere gıcık olurum.çok sıkıcısaaaaaaaaaan!

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Onun işi o, ''kızlarla gezmek'' ayrıca ''illet olmak''. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen de niye geziyorsun öyle kızla? :p

ben erkeğim ve kızlar gibi peşimde 20 kişi yok.onu bulabildim onunla geziyorum.
erkeğin tercihi tartışılır mı yahu,,,

niye geziyosun öyle tiplerle diye kızlara sormanız lazım.hepsinin peşinde 20 kişi var ve içlerinden seçerek çıkıyorlar. onların tercihini tartışın bence.

illet olduğum tiplere devam ediyorum.İki de bir Kur 'an ın şifresini çzödüğünü idda eden kırık tipler vardır.bu adamlar gazetecilerin (özellikle de savaş ay ın) haber kıtlığı çektiklerinde çerez niyetine canlı yayına çıkardıkları gereksiz adamlardır.her ramazanda çıkarlardı eskiden .nedense bu ramazanda raslamadım.halkın bunları sallamadığını kendileri de fark ettiler heralde.

bu androitlerin içide gözlüklü uzun saçlı ömer diye matematikçi bir herif vardı.sürekli Kur'anın şifresini çözdüğünü anlatırdı. nasıl çözdün diyorlar,bu geyik ;
efenim matematiksel bir önerme geliştirdim( salladım) şifresini buldum,, ayrıca da dünyaya 2006 mayısta meteorit çarpacak falan der, savaş ay da haber kıtlığında reklamını yapardı bunun.

ulan geyik, sen arap harflerine göre önerme yapmışsın,arap harfi başta ,,,,ortada .,,,sonda değişik, senin salladığın önermeyi latin harfine uyarlasak tutacak mı, ayrıca da sen o kitabın hangi matematiksel sistemle yazıldığını çözecek zekada mısın, ayrıca da bir kitabın matematiksel bir şifre mantığı ile yazılması şart mı.belki de hiç öyle bir sistem düşünmeden yazıldı....
2006 mayısta dünyeaya meteorit çarpacak diye kıçından sallamıştı.hiç de bişey olmadı.sinir oluyorum böyle zibidilere.

Son düzenleme:
Peşinde 20 kız olan oğlan yok mu şimdi?
(görüşlerini biliyorum, tuz serpeyim birazdedim) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
türkiyede ,innılmaz bir erkek fazlalığı inanılmaz da bir kadın kıtlığı vardır.
tarkan,kenan imirzalıoğlu, kıvanç tatlıtuğ,emre altuğ keremcem falan değilsen peşinde bir kişi bile olmaz.ha bulunduğun ortam çinde güçlü bir konumun varsa(benim var)

6 ayda bir kaşar hatunun biri tesadüfen ortamdaki konumundan etkilenir, kedi gibi yılışır,(çok severim o anları) sen de piyango bana vurdu diye sevinir,büyük bir zevkle çıkarsın.peşimde şu kadar kız var öyle götürdüm böyle indirdim diye atan tutana da hiç inanma. erkekler tecrübeli zannetsinler, neamım yürüsün diye çok atarlar o konuda. atmak da zorundalar. yoksa bol keseden atan başka birine kaprırırlar.
kadın denenmemişi değil, denenmişi denemek ister. egoisttir ,elini taşın altına sokmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi len .ne çapkınlar gördük, rusyanın köyünden antalyaya tatile gelmiş kro kıza "privet" diyemezlerdi,
"nooldu lan kurudun kaldın" dediğimde "eeeabi kıyamadım yeaaa!" derlerdi.yavrum benim!

ben bilime inanan bi adamım. biyoloji bilimi doğada dişiler seçer der.erkek kendi seçenektir.bu bilimsel bir gerçektir.

eğer tarkan ,kenan imirzalıoğlu,emre altuğ, keremcem gibi hatunların ,top 10 listesinde ilk ona girecek kalınlıkta istisnea bi adam değilsen doğa kanunlarının önünde duramazsın. senin ağababan gelse o da duramaz.

ben bilime inanan bi adamım. biyoloji bilimi doğada dişiler seçer der.erkek kendi seçenektir.bu bilimsel bir gerçektir.

Canlıların neslini devam ettirme güdüsü ve sorumluluğu vardır.Birleşme öncesi çok yoğun sıkıntı ve stres içinde ki erkek canlı sonrasında sorumluluğu dişiye devrederek huzur ve mutluluk yaşarken,dişi canlı gergin ürkek ve telaşlıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İHTİYAR;463926' Alıntı:
Canlıların neslini devam ettirme güdüsü ve sorumluluğu vardır.Birleşme öncesi çok yoğun sıkıntı ve stres içinde ki erkek canlı sonrasında sorumluluğu dişiye devrederek huzur ve mutluluk yaşarken,dişi canlı gergin ürkek ve telaşlıdır.

hayatta herşeyin bir bedeli vardır. erkek üreyecem diye rezilliği çekiyorsa o saatten sonra da kadın da bir zahmet çeksin yani. onu da biz mi düşünücez.onlar seçerek ürüyorlar, biz seçilerek ürüyoruz.seçemediğimiz için de içimize de sinmiyor zaten çoğu zaman.ayrıca ilk üreme eylemimden sonra verdiğim tepki AAAAAAMAAAN BU MUYMUŞ OLMUŞTU...sıradan hatta banal bir doğa olayı....... o kadar rezillik çekmeye de değmiyor açıkçası.

hayatta herşeyin bir bedeli vardır. erkek üreyecem diye onca rezilliği çekiyorsa o saatten sonra da kadın da bir zahmet çeksin yani. onu da biz mi düşünücez.onlar seçerek ürüyorlar, biz seçielrek ürüyoruz.içimize de sinmiyor çoğu zaman.ayrıca ilk üreme eylemimden sonra verdiğim tepki AAAAAAMAAAN BU MUYMUŞ OLMUŞTU...sıradan hatta banal bir doğa olayı....... o kadar rezillik çekmeye de değmiyor açıkçası.

Son düzenleme:
Bahçemde horozum ve tavuklarım vardı,çok gözlemledim zamanında.
Horoz keyifsiz aç ve hasta gibidir,bir yem bulunca tavukları çağırır ve onlara ikram eder,kendi yemez,vazifelerini yerine getirir
Tavuk daima horozuna itaat eder,ancak tavuk keyifsizdir dinlenmededir yumurta yapmaz,horoza posta koyar.
Tavuk gurk olur,(yumurtaya yatma vakti gelir)sinirlidir horozu tepeler.
Horoz ancak sağlıklı tavuğa ilgi alaka gösterir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar