Ne alacağız dostlar, ağırlıklı iş ev arası çok nadirde olsa 60-70 km şehirler arası seyahat için güzel bir 250 lik almak istiyorum. forza mı xmaks mi
Ne alacağız dostlar, ağırlıklı iş ev arası çok nadirde olsa 60-70 km şehirler arası seyahat için güzel bir 250 lik almak istiyorum. forza mı xmaks mi
iks maks abese ikiyüzelli
Böbrek taşı rahatsızlığınız varsa xmax
Bu xmax 250 e çok sert, takoz vs diyenler scooter dan başka bir şeye binmedi sanırım.
Hayatımda sürdüğüm tek scooter kendisi, hiç bir motosiklette ondaki konforu görmedim. Takozu buysa, Burgman ları falan düşünemiyorum.
Büyüklü küçüklü 15-20 farklı motosiklet denemişimdir.
Bu xmax 250 e çok sert, takoz vs diyenler scooter dan başka bir şeye binmedi sanırım.
Hayatımda sürdüğüm tek scooter kendisi, hiç bir motosiklette ondaki konforu görmedim. Takozu buysa, Burgman ları falan düşünemiyorum.
Büyüklü küçüklü 15-20 farklı motosiklet denemişimdir.
konfor diyenler genelde forza 300 kullanicilari. Denediniz mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Bu arada, son 2 yilda, 2. forza 250'mi kullaniyorum. Birinciyi 10.000km kullandim, su anki de 5700km civarinda, 3200km civari almistim.
Tam bir hafta once Istanbul'dan yola ciktim, sanirim 1650km yaptim. En uzun surusum 617km. Rahat degil diyenlerle sabaha kadar konusuruz![]()
Honda forzadaki kronik sorunlar nedir Gürcan Bey, çok şikayet edilmiş. ?
çünkü capon. çünkü ikinci elde müşteri buluyor. türk kullanıcısı için bu ikisi yeterli büyük oranda. gaz ve fren de çalışıyorsa ne ala.