hava komprasörü ve lastik basınç göstergesi aldım ikiside güzel ürünler ama basınç göstergesi tam doğru çalışmıyor sapma var
Bizim buradaki bimde bugün hala vardı ürünler çantaya baktım çok büyük geldi.Normal sırt çantası ile devam. 1 hafta önce xiaomi pompa almıştım pompayıda eledim.Topcase fiyatı ucuz ama kalitesiz birşey.İntercom da daha önce kullanmadım.Ne işime yarar bilmiyorum.Alacak birşey bulamadım açıkçası.:queen:
yolunuz duserse a101lerde piranha lastik tamir kiti ve özel temizlik malzemeleri var.
Kutunun üzerinde veya kullanma klavuzunda hiç bir açıklama yok.Türk'ler kıullanma klavuzu okumadığı için kullanma klavuzu bile açıklayıcı değil.
Arkadaşlar lastik basınç sensörünü alanlardan biriyim.Üründe şöyle bir sıkıntı var 1 PSİ eksik gösteriyor.33 Basıyorum 32 gösteriyor.
intercom candir. Intercom ozelligini kullanmasaniz bile; uzun yolda muzik dinlersiniz, radyo dinlersiniz, podcast dinlersiniz. Sehiricinde telefonunuz caldiginda ve arayan israrla caldirip titrete titrete sinirinizi bozan birine, 3. calista otomatik yanit verip "haci motosiklet kullaniyorum, kapat ben seni arayacagim" dersiniz, akliniz kalmaz. Yine sehiricinde navigasyon kullanirken 300m sonra saga don der, donersiniz, surekli telefona bakmazsiniz.
...
https://tr.aliexpress.com/item/1005002198735662.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.22dd4c4dm2SU9t bu ürünü aldım.
...
Üründe psi veya bar olarak ayarlanabilir basınç göstergesi voltmetre ve USB şarj çıkışı mevcut. Parlaklığı, görünürlüğü, lastik basınçlarını benzincilerdekiler ile aynı PSİ'da ölçmesi falan iyi.
Alamadım diye üzüldüyseniz benim aldığım bimdekinden bir tık daha pahalı ama yinede alınabilir bir ürün.
Nasıl bir kablosu varmış.Merak ettim.
Bir tarafı bildiğin usb, ancak alete bağlanacak tarafı mıknatıslı 2 yuvarlak metal, aletin arkasındaki karşılıklarına(2 metal yuvarlak da orada var) oturuyorlar. Su geçirmezlik olayı için yapmışlar belli ki ancak gereksiz olmuş bana göre. Neyse, kullanalım bir bakalım, 800mAh pili ne kadar gidecek.
elle tutulur hiç bir şey yok. ayrıca pahalı.