Liqui moly shooter'lar nedir ne işe yarar ? | motovlog

Bir süre kullanıp kendimce deneyimlediğim shooter mevzusunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım iyi seyirler.

Motosikleti
R25, CRF250L
Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle temizliyiciyi koyduktan sonra makinenin hissi değişmişti.

abi sesini ilk defa duyuyorum, karizmatik bir sesin varmış liki moli hakkında bilgilendirdiğin için de teşekkürler

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Bu ürünü ben de kullandım fakat bence etkisi tamamen psikolojik. Performans konusunda falan hiçbir katkısı, etkisi olmadı

Bu ürünü ben de kullandım fakat bence etkisi tamamen psikolojik. Performans konusunda falan hiçbir katkısı, etkisi olmadı

bir şey diyemem tabi orasına ama video dediğim gibi farklar oldu psikolojikten ziyade bariz motorda fark oldu görsel olarak da ölçerek baktığımda da

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

abi sesini ilk defa duyuyorum, karizmatik bir sesin varmış liki moli hakkında bilgilendirdiğin için de teşekkürler

xj6 yı satmayacaktın aslında liki moli atsak rc390 dan hızlı giderdin darlıkta :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yazarak iletişim ortamı olan bu foruma hiç olmazsa bir paragraf özet yazsaydınız keşke.
Ya da izleyenlerden biri özet geçerse sevinirim.

Yazarak iletişim ortamı olan bu foruma hiç olmazsa bir paragraf özet yazsaydınız keşke.
Ya da izleyenlerden biri özet geçerse sevinirim.

4t additive shooter enjeksiyon ve yakıttan kaynaklı kurum kalıntıları temizliyor speed additive shooterda yakıtın daha verimli yanmasını sağlayıp size biraz daha fazla km yapmanızı sağlıyor aynı litre ile video sahibi olarak da kullanıp bence artılarını eksilerini kendimce değerlendirip anlattım olay bu özet olarak

Berk selamlar, ellerine sağlık video güzel olmuş. Ben sana aksiyon kameranın markasını ve harici mikrofon takılıp takılmadığını soracağım? Mikrofon illa ki var gibi gözüküyor fakat yine de usulen sorayım :)

Berk selamlar, ellerine sağlık video güzel olmuş. Ben sana aksiyon kameranın markasını ve harici mikrofon takılıp takılmadığını soracağım? Mikrofon illa ki var gibi gözüküyor fakat yine de usulen sorayım :)

Tesekkur ederim yorumun için kamera olarak gopro hero 6 black kullanıyorum nd16 filtre ile birlikte mikrofon olarakda bendeki go proda bir sorun var mikrofon adaptörünü görmüyor o yüzden yaka mikrofonunu telefona takarak ses kaydı alıyorum mikrofonda tam sağ yanak pedinin başladığı yerde en az rüzgardan etkilenen yer orasıydı , tabi bu kasktan kaska fark eder illaki

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
4t additive shooter enjeksiyon ve yakıttan kaynaklı kurum kalıntıları temizliyor speed additive shooterda yakıtın daha verimli yanmasını sağlayıp size biraz daha fazla km yapmanızı sağlıyor aynı litre ile video sahibi olarak da kullanıp bence artılarını eksilerini kendimce değerlendirip anlattım olay bu özet olarak

Özet için teşekkür ederim.

Liqui moly street yağ kullandığım zamanlar gkn motor hediye olarak veriyordu. Farkli motorlarda hicbir yararini gormedim.

Liqui moly street yağ kullandığım zamanlar gkn motor hediye olarak veriyordu. Farkli motorlarda hicbir yararini gormedim.

şehir içinde bir fark bende görmedim ama şehirler arası yolda dediğim gibi çok çok mucize değil mask 15 20 km daha fazla gitti aynı yakıtla defalarca aynı güzergahtan izmir çanakkale taraflarına gittiğim için çok rahat ölçümü yapabildim

Motosikleti
NC 750s
şehir içinde bir fark bende görmedim ama şehirler arası yolda dediğim gibi çok çok mucize değil mask 15 20 km daha fazla gitti aynı yakıtla defalarca aynı güzergahtan izmir çanakkale taraflarına gittiğim için çok rahat ölçümü yapabildim
Merhaba üzerinden geçen seneler içinde bu katkıyı kullanmaktan kaynaklı olduğunu düşündüğünüz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gkn Motors sağolsun, eskiden her Liqui Moly yağ aldığımızda shooter hediye ederlerdi. Ben Kawa'da 10-12 defa kullanmışımdır. Olumlu bir şey de sezmedim olumsuz bir şey de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar