iyi de mantık muhakeme kullanırsak ( çoğu insan bundan aciz) şahısı değil kuralı eleştirmek lazım gelir. yani a kişisi b kişi değil de yabancı kişisi olursa ben de haklı bulurdum gazeteyi. vergiler konusu malesef öyleSiz ya da eşiniz Türk olduğu için motosiklet alırken neden daha fazla vergi ödeyesiniz? Suç işlememiş tabi ki vergiden kaçındığı için ama kol gibi vergi ödediğiniz için bir keriz siz misiniz?
iyi de mantık muhakeme kullanırsak ( çoğu insan bundan aciz) şahısı değil kuralı eleştirmek lazım gelir. yani a kişisi b kişi değil de yabancı kişisi olursa ben de haklı bulurdum gazeteyi. vergiler konusu malesef öyle
Kurallarda hata olduğu doğru. Konuşmamız gereken , "O neden vergi vermemiş , o da versin" değil , "Kardeşim bu kadar manyak vergileri neden veriyoruz , biz de vermeyelim" olmalı.
Daha karpuz kesecektik, şöyle bir şansı bana verseler var ya. Türk motosiklet sevdalılarının 100 yıl unutamayacağı icraatler yapar, MotoGP'de bir sezona adımı verirdim büyük ihtimal. Olmadı böyle. Fena yarışmıyor ama siyaset işini beceremedi harbiden. [url=https://www.hizliresim.com/5y5as3b][url]https://i.hizliresim.com/5y5as3b.jpg[/url][/url]
Hiç çabalamadı ki becerebilsin.
Ona çerez parasıdır da iş yapmayan adama niye para veriyoruz? Doktor iki dakika tuvalete gidince kapıları yumruklamaya başlıyor millet aldığı para haram olsun diye.
Bu tiplerin savunması şu; "Aldığımız 2., 3., 4. ya da 5. maaşları hayır hasenata harcıyoruz..." ama almıyoruz diyenini daha duymadım![]()
Bir soru: Forumdan rastgele birini onun yerine koydugumuzda para almama ihtimali nedir?
T24 sitesindeki 2.Haziran.2021 tarihli habere göre;
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine milletvekili olduğunu ancak vekilliği beceremediğini söyledi. Sofuoğlu, “Bir daha asla aday olmayacağım” dedi.
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki “Dur Bi Dinle” isimli programına konuk oldu.
Programda AKP'den milletvekili olma sürecini anlatan Sofuoğlu, "aslında milletvekili olmak istemediğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini "söyledi. Sofuoğlu, "Bir daha asla aday olmayacağım" diye konuştu.
"Paraşütle bir dünyanın içine girmiştim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını açıkladı. Sofuoğlu, adaylık sürecindeyken kararı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile "Ben bu işi yapamayacağım ağabey. İzin isteyeceğim. Ne dersin bu duruma?" diyerek paylaştığında "Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını aldığını belirterek "Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra. Söyleyemedim. Ok yaydan çıktı, seçim oldu ve ben milletvekili oldum. Bir şekilde idare edeceğim dedim" diye konuştu.
Sofuoğlu, programın devamında bir daha aday olmayacağını belirterek, “Kesinlikle bir daha aday olmayacağım. Seçim çalışmaları başladığında Sayın Cumhurbaşkanıma gideceğim 'Ben milletvekilliğini beceremedim, bana göre değil' diyeceğim ve müsaade isteyeceğim. Önümde güzel hayallerim ve projelerim var. Onları hayata geçireceğim” diye konuştu.
Kaynak: https://t24.com.tr/haber/akp-milletvekili-sofuolu-milletvekilligini-beceremedim,956354