Supersport motorsiklet Telefon tutacağı ve Çanta

CBR250R kullanıyorum ve telefon tutacağı ve çanta önerisi istiyorum 700 km lik bir yolculuk yapcağım ve git gel 1400 km olmus olacak navigasyon kullanacağım ve eşya taşıyacağım bu yüzden telefon tutacağı ve çanta lazım supersport olduğu için bulamadım biliyosanız önerirseniz sevinirim linkli bir şekilde

CBR250R kullanıyorum ve telefon tutacağı ve çanta önerisi istiyorum 700 km lik bir yolculuk yapcağım ve git gel 1400 km olmus olacak navigasyon kullanacağım ve eşya taşıyacağım bu yüzden telefon tutacağı ve çanta lazım supersport olduğu için bulamadım biliyosanız önerirseniz sevinirim linkli bir şekilde

AliExpress'te motocentric arka çanta ve motosiklet heybe çanta yazarsan toplam da 100 litreyi geçik alanın olur. Bir de üstüne ahtapotla, bagaj filesiyle malzeme bağlarsın 120 130 litre alan eder. En büyük alüminyum çanta 60 65 litre zaten ve yakışmıyor SS'lere. Ama gelmesi 1 ayı bulur ve toplamda 1000 lira falan tutar. Türkiyede aynı seviyede bir set yapacağım dersen kafadan 2500 lira. Ben de kamp için yakıştırırsam ya alüminyum çanta alacağım ya da dediğim seti yapacağım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eğer eşyalarınız aşırı fazla değilse hiç masraf yapmadan silindir şeklindeki spor çantalarından birini arka selenize bagaj lastiğiyle tutturmak da ekonomik bir çözüm olabilir.

Motosikleti
Yok

Ben olsam soyle bir sey bakardim ucuz yollu. Bunun gibi bir cantayi bagaj lastigi ile arkaya baglayabilirseniz isinizi gorur bence. Daha kucugu de olabilir bu cantanin, size kalmis.

https://www.decathlon.com.tr/tasima-cantasi-id_8383299.html

Bu arada canta bakarken, cantanin birinin aciklamasinda soyle bir sey gordum, motosiklet icin de gecerli olur bence :queen:

iktwnti.png

Son düzenleme:
Eğer eşyalarınız aşırı fazla değilse hiç masraf yapmadan silindir şeklindeki spor çantalarından birini arka selenize bagaj lastiğiyle tutturmak da ekonomik bir çözüm olabilir.

Ben olsam soyle bir sey bakardim ucuz yollu. Bunun gibi bir cantayi bagaj lastigi ile arkaya baglayabilirseniz isinizi gorur bence. Daha kucugu de olabilir bu cantanin, size kalmis.

https://www.decathlon.com.tr/tasima-cantasi-id_8383299.html

Bu arada canta bakarken, cantanin birinin aciklamasinda soyle bir sey gordum, motosiklet icin de gecerli olur bence :queen:

https://i.hizliresim.com/iktwnti.png

Çanta o kadar ergonomik değil, o kadar konforsuz ki sırta almaya çekinip eşeğe bağlamışlar :mrgreen:

Terzide 2 3 tane kayış dikilirse stabil olur. Güvenmeyip 1 2 tane de bagaj lastiği ile bağlanır.

Geçen gün tüp almam gerekiyordu yanıma, eastpak'in postacı çantası gibi olan yandan çantaları var onun içine koydum. Kendi kayışını motosiklete bağlayıp 3 tane de bagaj lastiğiyle elle bile sarsılmayacak kadar sardım. 30 km yoldan sonra tüp ters dönmüş çamurluğa doğru sarkıyordu. Tekere falan değse uzaya giden ilk Türk ben olabilirdim.

Peki arkadaşlar bu önerileriniz için teşekkür ederimde telefon tutacağı önerecek yokmu

Merhaba tam size göre bi sırt çantası var bime gelicek cuma günü hatta motopixelde reklamını yaptı yeni video 220tlye kaçırma derim :) https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/cok-fonksiyonlu-ozel-sirt-cantasi/aktuel.aspx

Ttec easyride telefon tutucu ve scoyco körüklü sırt çantası tavsiye ederim. Çantayı günlük hayatta seleye bağlayıp kullanıyorum büyük ama çok iş görüyor

Gidon göbeğine takılabilen tutacaklar var veyahut depo üstü, depo kapağı vidalarını söküp monte edilebilen. Onlara bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar