Bizim milletimize müstehak
ben kesinlikle ailemden bağımsız oy kullanacağım.
ailem koyu ak partici onları kararından vazgeçiremem ama benim ak partiye oy vermememe hakkım var.
daha yeni bu konuyu babama açtım akaryakıt zaten pahalıydı boşver bu konuları dedi.
vergilerden söz açtığım an erdoğanı savunuyor babam.
2 gün önce 210 tlye doldurduğu depoyu 15 gün sonra 250 tlye doldurunca tekrar söylerim.
ben kesinlikle ailemden bağımsız oy kullanacağım.
ailem koyu ak partici onları kararından vazgeçiremem ama benim ak partiye oy vermememe hakkım var.
daha yeni bu konuyu babama açtım akaryakıt zaten pahalıydı boşver bu konuları dedi.
vergilerden söz açtığım an erdoğanı savunuyor babam.
2 gün önce 210 tlye doldurduğu depoyu 15 gün sonra 250 tlye doldurunca tekrar söylerim.
Sen daha öğrenemedin mi ailenle siyaset konuşulmazkavga edersin bedavadan
![]()
Bilimsel çalışma mı yaptın ? ha yaptıysan eyvallah. Ben gördüğümü söylüyorum O z kuşağı vs dediğin kuşakta bana göre en değerlisi kendince düşünüp kendince fikir üreten böyle yapılsaydı daha doğru olmazmıydı diyebilen çok az bir kesim var. Diğerleri karbon kopya saman kağıdı. Benim gözlemlerim bu yönde.
Z kuşağını üçe bölsek bir parçası daha önce herhangi bir kuşakta bulunmayan çoğu erdeme sahip, bir şeyleri değiştirebilecek güce de 10 sene içerisinde ulaşacaklar. Bir parçası diğer kuşaklar kadar akıllı, kalan son parça da en az diğer kuşaklar kadar gerizekalı.
Z kuşağına böyle denilebilmesinin tek sebebi gerizekalı olan kesimin sosyal medyada ön planda olması.
Eskiden ilkokul bitirip 3 tane küsuratlı sayıyı çarpabilenin üst kademe memur olduğu, memur maaşıyla 2 tane apartman yaptıran nesilin Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olup, yüksek lisans yapıp asgari ücret altında çalıştırılmaya çalışılan nesli eleştirme hakkı 0 gözümde. Dünya çok değişiyor.
Bir yerde okumuştum Y ile Z kuşağı arasındaki eşitsizliği örneklerle açıklıyordu.
işte 80 lerde türkiyenin iyi bir üniversitesinden mezun olmuş İki gencin evlenmesi ve bu günkü hayat standartlarını yazmış.
Aynı iki genç bu gün aynı üniversiteden mezun olsa bu günkü hayat standardı ne onu karşılaştırmış.
80 lerdeki çift şehir içindeki evi satıp zekeriyaköyden triplex villa yazlık ikisininde arabası ve birikimi var.
Bu gün kü çiftimiz 2+1 ev alamıyordu.
Bir yerde okumuştum Y ile Z kuşağı arasındaki eşitsizliği örneklerle açıklıyordu.
işte 80 lerde türkiyenin iyi bir üniversitesinden mezun olmuş İki gencin evlenmesi ve bu günkü hayat standartlarını yazmış.
Aynı iki genç bu gün aynı üniversiteden mezun olsa bu günkü hayat standardı ne onu karşılaştırmış.
80 lerdeki çift şehir içindeki evi satıp zekeriyaköyden triplex villa yazlık ikisininde arabası ve birikimi var.
Bu gün kü çiftimiz 2+1 ev alamıyordu.