Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!!!

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun.Allah sevdiklerimizle huzurlu bereketli daha nice bayramlar görmeyi bizlere nasip etsin.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bayramımız mübarek olsun

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Nice güzel bayramlarda birarada olmak dileklerimle, herkese mutlu bayramlar dilerim.

Agiz tadiyla,saglikli,mutlu nice bayramlara...

Tekeriniz düz bassin...kazasiz belasiz süruşler..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli abiler, kardeşler, arkadaşlar ben de sizlerin ve ailelerinizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, çocukluğunuzdaki gibi mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bayramınız mübarek olsun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ramazan bayramı olduğunu bilmiyordum, millet alışmış bende bozuntuya vermeyeyim diye bayramlaşıyorum, bana kalırsa saçma bir ritüel, ne anlamı var?

Zaten hiç bir yeğenime de el opturmedim ama haşlıklarını verdim, onlarda zaten işin para kısmına bakıyorlardı.

Bunun dışında bayramlar da birçok ritüel gibi saçmalıktan başka bir şey değil. insanlar sorgulamadan yaşayan varlıklar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ramazan bayramı olduğunu bilmiyordum, millet alışmış bende bozuntuya vermeyeyim diye bayramlaşıyorum, bana kalırsa saçma bir ritüel, ne anlamı var?

Zaten hiç bir yeğenime de el opturmedim ama haşlıklarını verdim, onlarda zaten işin para kısmına bakıyorlardı.

Bunun dışında bayramlar da birçok ritüel gibi saçmalıktan başka bir şey değil. insanlar sorgulamadan yaşayan varlıklar.
Dini boyutunda değilim...
Benim için de aynen dediğin gibi..Ama şu varki insanlar için güzel bir gelenek...En azından yılda 2 kere bayram adı altında insanlar 3-5 gün tatil yapıp kafa dağıtıyor... Çocuklar desen ayrı mutluluk kaynağı onlar için...
Bence yaşanmasında sakınca yok.. Hatta senede 5 defa falan olsa daha iyi olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin Ramazan bayramını kutlarım.

Sedat Peker bile kutladı daa... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar