Burada gömenler var ama dji osmo action, çünkü ne paraşüt ne dağ bayır atlıyor uçuyor ne de sörf yapıyorum, yeterli geniş açısı ve rocksteady'si çok iyi, ekstra kutu gerektirmeden kendi su geçirmiyor neredeyse go pro yarı fiyatı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yanlışım varsa düzeltin dji osmo action aksiyon kameraları arasında en dar açıya sahip kamera 145 derece. Tabi bu sizi tatmin edebilir o ayrı konu. Görüntü sabitleme işi de tamamen kırpma ile alaklı ne kadar çok kırparsa o kadar çok hareketli ortamı sabitliyor. Yine dj osmo action en çok kırpan kamera % 22 olmalı kırpma oranı.
Bu sayılar sizin için önemli değilse görüntü kalitesi en iyi kamera açık ara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------
Sjcam 5000x elite power bank takılı iken çekim yapmaya devam ediyormuş. Sj8 pro da böyle mi bilmiyorum ama elime geçince deneyip sonucu yazarım
SJ8 Pro poverbank varken çekime devam ediyor. Tek giriş olduğu için bu seferde harici mikrofon takamıyorsunuz. Genel söylüyorum Poverbank ta aksiyon kameranız sorun çıkarıyorsa pil takmayın direk poverbank kullanın.
Son düzenleme: