- Konu Yazar
Merhabalar, İstanbul'da 2 3 aydır motosiklet kullanıyorum. Trafik akıcıysa tehlikeyi aza indirmek adına(temasta olduğum şerit sayısı) en sağ veya en sol şeriti tercih ediyorum. Fakat trafik hızı 30 40km/h'in altına düştüğünde eğer emniyet şeridinde giden iki üç taneden fazla motosiklet görürsem o bölgede bir ceza, sıkıntı olması ihtimali düşük olduğunu düşündürdüğü için giriyorum emniyet şeridine. Yoksa da EDS direğinin siluetini görünce direkt sağ şeride geçiyorum. Mesela Kavacık'tan Ümraniye istikametinde Molla Gürani Viyadüğüne gelmeden önceki EDS'lerde şeritten gidiyordum. Emniyet şeridinden giden onlarca büyük küçük cc motosiklet gördükten sonra sürü psikolojisi ile hep trafik sıkışık olan o güzergahta emniyet şeridinden yardırıyorum, yazıyorsa da bilmiyorum artık gelen giden bir şey yok.
İstanbul veya çevre illerinde şurada çok dikkat et, emniyet şeridine girme, hız yapma, sollama yapma, hatanda makbuz direkt eline gelir diyeceğiniz bir yer var mı? Hem maddi açıdan sıkıntılı bir dönem hem de bu sene A2'ye yükselttiğim için tekrar stajyere düşmüş ehliyetim, ceza puanım az.
İstanbul veya çevre illerinde şurada çok dikkat et, emniyet şeridine girme, hız yapma, sollama yapma, hatanda makbuz direkt eline gelir diyeceğiniz bir yer var mı? Hem maddi açıdan sıkıntılı bir dönem hem de bu sene A2'ye yükselttiğim için tekrar stajyere düşmüş ehliyetim, ceza puanım az.