2 milyar dolar = 16.648.400.000,00 Türk Lirası yapıyor yani bu paraya güncel fiyatlarla
92.491 adet yamaha mt10
ya da
810.496 adet rks rt250
ya da
468.969 adet bajaj dominar 250D
ya da
287.041 adet ktm rc390
ya da
1.809.608 adet kuba x-boss
alabiliyorsunuz üstelik hepsi 0 km ayrıca yanında zekatlarını verebileceğiniz kadar para da kalıyor. Çok fazla para ciddi mana da çok ve bu ülkemize ne kadar zararda bulunmuştur düşünsenize o kadar faiz arttırıyoruz ülkeye döviz gelsin diye. 10 mayısta halkbank davası olacak sonucunda ne olur bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben daha 17 yaşındayım bu ülkenin bu yaşındaki bir bireyinin bunları düşünmesi bunlardan nasıl kurtarabilirim ülkemi diye düşünmesi gerçekten çok acı bir durum ben de artık avrupadaki yaşıtlarım gibi bu bayram harçlıklarımı biriktireyim de kendime bir tane motosiklet alayım ( burada orada cüzi miktardaki paralarla alınan motosikletlerden bahsediyorum yoksa ben de biliyorum onların ramazan bayramı olmadıklarını) belki bu yaz bulgaristana falan giderim demek istiyorum lütfen bunları gereksiz duyar kasma olarak görmeyin gerçekten artık sıkıldım ve burada sesimi duyurmak istiyorum , ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve şuan acaba hangi bölüme gidersem asgari maaştan biraz daha fazla bir maaş alırım diye düşünüyorum, yaşıtlarımsa hangi ülkeye başvuru yapsam beni daha hızlı alırlar diye ...