Bu işler o kadar enteresan ki aylar önce motopixelin YouTube kanalında bir gün yine neleri yanlış veya eksik söylemiş bu diye merak edip Volta rm5 incelemesini izledim lan dedim bu motoru ben biliyorum daha önce gördüm bunun tasarımının Türk olması mümkün değil milleti kandırıyorlar var bu işte bir bit yeniği daha sonra fark ettim ki daha önce izlediğim bir tayland çekimi videoda birebir aynı motor vardı ama marka ve model ismi değişikti motorstar diye bir marka easyride 150 olarak satıyordu. İşte durumu anlar anlamaz gelip ifşa ettim burada Voltayı iyi ki de etmişim hak ediyorlar çünkü bu kadar salak saçma montaj hatası mı olur arkadaş? İnsan evladı biniyor bunun üstüne can taşıyor bu aletler!
Sen hem milletin gözünün içine baka baka Türk mühendisliği diye yalan söyle hem de montajını bile doğru düzgün yapama!
Madem öyle işte böyle ifşa olursunuz!! Cidden büyük saygısızlık milletin duygularını böyle istismar etmek.
http://motorstar-mss.com/product/easyride-150-n/
Gittim orayada yapıştırıdım sayfayı, silmediyse duruyordur. Yalan dolan, Türk malı değil diye...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Silmiş sayfayı, yada youtube web linkleri otomatik siliyor bilmiyorum.
Neyse, yine epey dalaştım Motopixel ile yakında aramız iyicene kötü olacak.
Adam yıldı yaptığı videodan pişmandır gibime geliyor...!...