- Konu Yazar
Çevre yolundan Kadıköy'e giderken Akasya'ya gelmeden biraz önce ters istikamette motosikletli bir arkadaşımız baya kötü bir kaza yapmıştı. Fark ettiğim motosikletin amörtisörleri ve ön tekerleği yoktu, 50 60metre kadar ileride bizim şeritte rastladım tekerleğe. Hasarlı ya da duran bir araba göremedim. Çarpıp kaçmış olabilir ya da arkadaş Motosikletin sahibi arkadaşı da göremedim bariyerlere vurmuş olabilir ama orta şeritte yatıyordu motosiklet.. Umarım hala aramızdadır ve durumu iyidir.
Kendim motosiklet kullanırken gördüğüm ilk büyük kazaydı, haftasonu geliyor biraz kafa dinleyeyim Moda'da otururum diye çıkmıştım yola ama kendim de motosiklet sürerken gördüğüm ilk ciddi kaza olduğu için bozdu moralimi. Giderken kendimi yola odaklan diye telkin ede ede gittim.
Dikkatli ve güvenli sürelim, uzun yıllar sürelim arkadaşlar, kardeşler, abiler, ablalar.
Kendim motosiklet kullanırken gördüğüm ilk büyük kazaydı, haftasonu geliyor biraz kafa dinleyeyim Moda'da otururum diye çıkmıştım yola ama kendim de motosiklet sürerken gördüğüm ilk ciddi kaza olduğu için bozdu moralimi. Giderken kendimi yola odaklan diye telkin ede ede gittim.
Dikkatli ve güvenli sürelim, uzun yıllar sürelim arkadaşlar, kardeşler, abiler, ablalar.