Eskiden Ducati Triumph falan dediğin zaman fiyat uçurumundan dolayı yanına yaklaşılmazdı. İnternetten Fiyat listesini açar, küçük dilimizi yutup geri kapatırdık.
Ducati fiyatına Japon rakibini alır üstüne motorun 5 yıllık benzin mtv bakım masrafları cebinde kalırdı. Şu an öyle değil. Bu konuda çok üzülüyorum. Bu vergi muhabbeti baya canımı sıktı.
İlanlara baktığım zaman motosikletlerin tamamı İstanbul civarlarında. Ducati ve Triumph İstanbulda yaşıyor olsam gerçekten mantıklı motorlar. Tek sıkıntı 850 km uzakta olmam. İkinci el olarak almak istesem yakınlarımda motor yok. Çoğu dediğim gibi İstanbulda. Bana en yakın servisi de 400km uzaklıkta sanırım. İçimi döktüm rahatladım ama tükürdüğümü yalayarak yine de gidip seve seve Japon alıp bineceğiz gibi duruyor. TR Şartlarında Yamaha ve Honda'dan devam sanırım.
valla tam bilmiyorum ama türkiyede sanırım 10 tane ilde ducati triumph servisi yani resmi servisi vardır belki daha çoktur.antalya adana istanbul ankara izmir aklıma gelenler.ben antalyadayım o yüzden burada resmi satıcısı ve resmi servisi var bu markanında o yönden ben hiç çekinmiyorum artık.bide satışlar baya fazlalaştı avrupa motorlarına o yüzden parça temini konusundada çekincem yok.bakım ücretleri diceksiniz ondada haksızsınız derim.kawasaki suzuki yamaha parçalarının ducati triumph vs den aşaha kalır yanı kalmadı o fark da artık kapanmış durumda.desmo bakımı vs ben göze aldım zaten korkutucu kısmı desmo değil korlas tarafı.o yüzden pek çekincem yok artık avrupa motorlarına sadece mv agusta istanbul içi servis bakım servis yapıyor o işe giriceksen istanbulda olman şart.