monster 937 Alarak Türkiye'deki tek monster 937 sahibi olabilir ve satarken de yarı fiyatına veririm artık. Tabi oda alıcı çıkarsa

Motosiklet zevk işi ve Yamaha hiçbir zaman bir Ducati zevkini veremeyecek belki ama Türkiye'de yaşadığımızı unutmamak gerekiyor. Maddi kaygılarım olmasa gözüm kapalı alacağım bir motor ama ikinci elde ciddi değer kaybı yaşıyor. Hadi değer kaybı sıkıntı değil desek satmak istediğinde alıcısını bulmak sıkıntı.

KM Yapmış Ducati'yi kimse almıyor. Desmo bakımı diye adı çıkmış bir kere.
Ducati Triumph vs ülkemizde alması cesaret isteyen makineler. Kapımın önünde Yamaha bayisi var. Muğlada yaşıyorum. En yakın Ducati servisi sanırım Antalya'da. Özellikle servis diyorum çünkü sadece servis. Motosiklet satışı yok. Almak için İstanbul'a gitmek veya parasını verip getirtmek gerekiyor.
Sıfırının 30-40 bin lira altında ilanda aylarca bekleyen motorlar var. Çok tutulan Multistrada 1200 gibi modeller hariç markanın ikinci eli yok gibi birşey.
Bu arada viraj ABS'si, wheelie control gibi elektronik zımbırtılar MT-09'a da geldi.

Tasarım tamamen göreceli. İlk gördüğümde beğenmesem de gözüme hoş gelmeye başladı. 2-3 Yıldan önce makyaj yiyeceğini hiç sanmıyorum. Yamaha tasarım konusunda geri adım atmaz muhtemelen. Şu anki tasarım için harcanan para ve insan gücünü çöpe atacaklarını pek sanmıyorum ama belki de atarlar. Motor tam bir ucube.:cherry: