Suzuki Hayabusa Tünel Sesi (Brocks Egzoz)

Fırsattan istifade, arkadaşın Hayabusayı boşta görünce kaçırdım:cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam sizin videolarınızla ilgi açtığınız konu başlıkları forumdaki "onun fiyatı bu oldu, vergiler şu oldu, X TL bütçem var ne alayım?" konularından sonra ilaç gibi geliyor, yaşadığımızı hissettiriyor.

ben arkadaşımdan başına bi iş gelir diye pcx i almıyorum

millet emanet malla neler yapıyo

vay bee

Hocam sizin videolarınızla ilgi açtığınız konu başlıkları forumdaki "onun fiyatı bu oldu, vergiler şu oldu, X TL bütçem var ne alayım?" konularından sonra ilaç gibi geliyor, yaşadığımızı hissettiriyor.

Eyvallah hocam, ne yazık ki durum bu. İlk motosikletimi 2008'de bu sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile 2500TL'ye almıştım. CBF150. Nereden nereye... Eldekini korusak yeter.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Polisle akraba olma egzozu

:cherry::cherry::cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eyvallah hocam, ne yazık ki durum bu. İlk motosikletimi 2008'de bu sitedeki arkadaşların tavsiyesi ile 2500TL'ye almıştım. CBF150. Nereden nereye... Eldekini korusak yeter.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

:cherry::cherry::cherry:

Hocam Youtube'da "Kawasaki Turkey" kanalında ZZR 1400 incelemesinde kullanılan motor sanırım sizin :)

Ben de siz koştunuz, sesi siz çıkardınız sandım. Meğer siz bir tek gaz kolunu çevirmişsiniz. Takdir ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar