Motoardinn'i önermem. Konuyu ben açmıştım baya da araştırdım. Motoardinn de 1000 liraysa fc moto'da, motocard da 1200 lira falandır. Oralardan alın kafanız rahat etsin.
Champion Helmets konusunda ben de hala uğraşıyorum. Bazı çalışanları çok salak, 1 2 kişi var onlara ulaşınca biraz daha hızlı akıyor mevzular. Agv k6 almıştım kaskta boya problemi çıktı, elinizde sağlamı varsa geri göndereyim değiştirin dedim. Var dediler aynı beden aynı renk sıkıntı yok gönderin değiştirelim dediler. Geri gönderdim, 25 günde geri gitti kask (Kasksızım bu arada) Adamlar beni aramış diyor ki, elimizdeki bütün o renk agvlerde problem var, Sadece beyazda beden kalmış beyaz gönderelim. Hadi gri falan alsak neyse de mat siyah alan adama beyaz mı teklif edilir?
Ben de başka bir markanın kaskını sipariş ettim, bakalım gelebilirse yapacağım yorumlarımı. Ocağın 9'unda ilk sipariş verdiğim kask Mart gelmesine rağmen hala elimde değil. Tamam fiyatlar çok uygun, Türkiye fiyatının yarısına geliyor ama yordular yani insanı.
Bir de işin komik yanı ben agv k6 için mavi iridyum vizör satın almıştım. Kaskın sıkıntısını fark etmediğim için vizörün tüm etiketlerini söktüm, pinlock'unu taktım. Vizör de elimde kaldı, kask nasılsa değişecek bana geri gelecek bir daha vizörü göndermeyeyim kırılır mırılır yolda demiştim.
Bu ara ne satın alsam elime yüzüme bulaşıyor valla.
Her şeye rağmen champion helmets'le iletişimsiz kalmadım, çözüm odaklı çalıştılar sadece biraz beceriksizlik, Avrupai bir saflık var sanki üstlerinde. 13 euro tutan hesaba 20+3 euro uzatsam avel avel suratıma bakacaklarmış gibi hissediyorum. Pratik adamlar değiller. Onların yüzünden problem çıkan siparişimde 20 gün fazladan beklememek adına diyorum ki, kargoya verirken videoya çekeyim, zaten takip kodlu gönderiyorum ürünü. Göndermeyecek de değilim, zira geri gönderme teklifini siz yaptınız zaten ileride bir problem yaşamamam adına. Karşılıklı kargo yapalım, ben buradan defolu ürünü göndereyim siz de aynı gün sağlamı postalayın beni daha fazla mağdur etmeyin, kaskım yok emanet kaskla biniyorum diyorum, anlayan yok karşımda ama.
Karşındaki müşteri senden kaynaklanan bir sorundan ötürü mağduriyet yaşıyorsa bu kadar basit bir kolaylığı sağlaman gerekir yani. Sonuçta ben kask kafama uymadı, rengini beğenmedim diye geri göndermiyorum. Sattığınız kask baloncuk baloncuk boya kabartmış, kargoda gelirken spoileri ufak da olsa hasar almış.